Αναχώρησε για Φιλιππιάδα η Νίκη

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Νίκης Βόλου, το πρωί του Σαββάτου (10/09), πριν η ομάδα αναχωρήσει για τη Φιλιππιάδα. Το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη θέλει το τρίποντο για να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής απέναντι σε μία ομάδα που έχει βρει τη συνταγή της παραμονής στην κατηγορία.

Οι κυανόλευκοι αναχώρησαν από το «Π. Μαγουλάς» λίγο μετά τις 14:00 και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής ώστε να ριχθούν στη μάχη της πρεμιέρας με όλες τους τις δυνάμεις.

Η αποστολή της Νίκης ανακοινώθηκε μετά το πέρας της χθεσινής (09/09) προπόνησης, χωρίς να υπάρξει κάποια αναγκαστική αλλαγή μετά σημερινή.

Οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την 18μελή αποστολή είναι οι εξής: Τζήμας, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Παπαδήμας, Ναουμίδης, Πετράκος, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Τορεζάνι, Τσιουρέλης, Κόλλα, Ματθαίου, Νικλητσιώτης, Βουρδάκης, Κορέτα, Μέτσε και Ζενούνης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος και Κόκκας, καθώς και ο ανέτοιμος Μαλακασιώτης, όπως και οι Σοάρες, Γρηγοριάδης, Σφονδυλιάς,Τσιανάκας και Γκάμπας.

Σχετικά με την αναχώρηση αναρτήθηκε δημοσίευμα στη σελίδα της Νίκης:

«Στον δρόμο για την Φιλιππιάδα και το πρώτο ‘διπλό” της σεζόν βρίσκεται ήδη η Νίκη Βόλου!

Η ομάδα μας, αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/9) τον Εθνικό, θέλοντας να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα και να πάρει τους πρώτους της, τρεις βαθμούς..

Στην αποστολή υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση του αποτελέσματος και όλοι πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Καλή επιτυχία ΝΙΚΑΡΑ!!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις