Ο… μισός Ολυμπιακός Β. έκανε “κατασκοπεία” στο Βελεστίνο

Το γεγονός ότι ο Ρήγας Φεραίος αγωνίστηκε σήμερα Σάββατο στο Βελεστίνο με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης, μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 2ο όμιλο, έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Τζαναβάρα, να μεταβεί

στο Βελεστίνο και να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι, «κατασκοπεύοντας» την ομάδα της Άρτας (εξ ου και το μπλοκάκι με τις σημειώσεις που κράτησε). Μαζί του ήταν και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Σε άλλο σημείο της κερκίδας κάθονταν ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ανδρέα Μπονόβα και τον ένθερμο υποστηρικτή του Ολυμπιακού Βόλου, Αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Βόλου, Δημήτρη Πέγιο. Δίπλα τους ήταν αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Κώστας Φλίγκος, Γιάννης Δωματάς, Ηλίας Σταύρου και Σταύρος Μανάλης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις