Α. Αναστασίου: Χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «ερυθρολεύκων», εκπροσώπησε του παίκτες τους Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έκανε λόγο για οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια και δήλωσε χαρούμενος για το πρώτο γκολ που σημείωσε με την φανέλα του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, υπάρχει άγχος, όμως εμείς δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό. Είμαστε όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα μια δεμένη οικογένεια, δουλεύουμε σκληρά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Παίξαμε σήμερα με έναν αντίπαλο τον οποίο δεν γνωρίζαμε, αλλά από τη δική μας απόδοση εξαρτάται η νίκη. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε.

Για τα συναισθήματά του για το γκολ που πέτυχε: Όταν μπαίνεις αλλαγή στο παιχνίδι και πετυχαίνεις το πρώτο σου γκολ με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη χαρά. Είμαι ευχαριστημένος, δουλεύω στις προπονήσεις και περιμένω την κάθε ευκαιρία».

Γ. Ριγανάς: Μπήκαμε φοβισμένα στο δεύτερο ημίχρονο

Δηλώσεις από πλευράς ποδοσφαιριστών του Αστέρα Πετριτή έκανε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γιάννης Ριγανάς. Παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια και ευχήθηκε στους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν φέτος τον στόχο της ανόδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του πορτιέρο της κερκυραϊκής ομάδας:

«Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Ήρθαμε να παίξουμε σε μια πολύ δυνατή έδρα και με μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Με ένα σκοπό, να πετύχουμε ότι καλύτερο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά, όμως στο δεύτερο μέρος μπήκαμε κάπως φοβισμένα στο παιχνίδι και δεχθήκαμε γρήγορα το πρώτο γκολ.

Να ευχηθώ στον Ολυμπιακό Βόλου να επανέλθει γρήγορα στις επαγγελματικές κατηγορίες, γιατί αξίζει να είναι ψηλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις