Ε. Ζήτη: Στόχος του Ολυμπιακού Β. η άνοδος στην Α1 γυναικών

Η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τα …βασανιστήρια στα οποία υποβάλλει ο Μιχάλης Καπουρνιώτης τις παίκτριές του είναι καθημερινά, ενώ πολλές μέρες γίνονται και διπλές προπονήσεις. Παρ’ όλα αυτά η διάθεση και το πάθος δεν λείπουν από τις “ερυθρόλευκες”, αφού οι φετινοί στόχοι είναι εξαιρετικά υψηλοί…

 

…Η αρχηγός της βολιώτικης ομάδας, παίκτρια με μεγάλη εμπειρία λόγω της πολυετούς συμμετοχής της σε εθνικά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου Ελένη Ζήτη, δήλωσε στο  goalpost.gr :”Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και είναι αλήθεια πως όλες οι αθλήτριες αναταποκρίνονται με ιδιαίτερη διάθεση. Οι αγώνες κυπέλλου και τα φιλικά που θ’ ακολουθήσουν θα μας δώσουν την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το επίπεδο της αγωνιστικής μας ετοιμότητας.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό, αφού όλες μαζί σε απόλυτη συνεργασία με τη Διοικούσα Επιτροπή και την τεχνική ηγεσία, είμαστε αποφασισμένες να πετύχουμε φέτος την άνοδο και να φέρουμε τον Ολυμπιακό Β. στη φυσική του θέση, που δεν είναι άλλη από την Α1 Εθνική κατηγορία. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες, χωρίς τραυματισμούς και με θέαμα υψηλού επιπέδου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις