Κουτσούκης: «Έτσι θα προμηθευτείτε τα ονομαστικά διαρκείας»

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή με τους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο, μίλησε ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης. Ο Γιώργος Κουτσούκης αναφέρθηκε λεπτομερώς στη διαδικασία που θα πρέπει να τηρήσουν οι φίλοι της ομάδας που έχουν αγοράσει μία κάρτα διαρκείας ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα κατά την είσοδο στο γήπεδο, την Κυριακή, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κουτσούκη στον ΣΠΟΡ FM 89.5:

«Όλα τα διαρκείας έχουν καταγραφεί ηλεκτρονικά, ονομαστικά και με μοναδικό αριθμό. Έχουν τυπωθεί τα ονομαστικά εισιτήρια διαρκείας, που έχουν πάνω τον αριθμό και το όνομα του κατόχου και αυτά θα αντικαταστήσουν τα πρόχειρα που δίναμε κατά την καταβολή του αντιτίμου. Τα εισιτήρια χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: στα χρυσά (vip), τα μπλε (normal) και τα λευκά (Γ1 ευπαθών ομάδων και Γ2 συνδεσμιακά).

Η διάθεση των καρτών διαρκείας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Θεωρώ πως ακόμη και ομάδες Α’ Εθνικής, εξαιρώντας τις μεγάλες, δεν είχαν τόση διάθεση εισιτηρίων διαρκείας. Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες της αγοράς και της κοινωνίας.

Από χθες (14/09) γίνεται η διάθεση των ονομαστικών καρτών διαρκείας από τα γραφεία της ομάδας στην Αργοναυτών 15 (12:00-14:30 και 18:00-20:30). Εκεί θα πάει ο φίλαθλος με την προσωρινή του κάρτα και θα την αντικαταστήσει με την καινούργια. Καλό είναι ο κόσμος να πάει στα γραφεία να κάνει αυτή την αλλαγή, γιατί στο γήπεδο πριν τον αγώνα είναι πιθανό να υπάρχει κοσμοσυρροή και καθυστέρηση. Να σημειώσω πως μόνο με την ονομαστική κάρτα θα μπορεί ο κάτοχος του διαρκείας να εισέλθει στο γήπεδο την Κυριακή. Εκεί στην είσοδο θα σφραγίζεται το εισιτήριο, οπότε δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάλι στον ίδιο αγώνα.

Την πρώτη μέρα περισσότεροι από 100 αντικατέστησαν τα πρόχειρα διαρκείας και αναμένεται αυτές τις δύο ημέρες να περάσουν και οι υπόλοιποι.

Περιμένουμε πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο την Κυριακή και θα απολαύσει την ομάδα του. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να απευθύνουμε κάλεσμα καθώς πιστεύουμε πως τον Νικιώτη δεν χρειάζεται να τον καλέσει κάποιος για να υποστηρίξει την ομάδα του. Ο κόσμος ανταποκρίνεται όταν βλέπει πως κάτι καλό γίνεται στην ομάδα.

Τα επιπλέον εισιτήρια διαρκείας που εκδόθηκαν συνεχίζουν να διατίθενται και θα είναι στη διάθεση των φίλων της Νίκης που θέλουν να βοηθήσουν με την αγορά τους το προσεχές χρονικό διάστημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις