Αχ. Καρασμάνογλου: “10 ευρώ και χωρίς προπώληση τα εισιτήρια στο Ρήγας – Νίκη”

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 89.5 φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός του Ρήγα Φεραίου, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα δώσουν το παρών στην κερκίδα του Δημοτικού γηπέδου Βελεστίνου, στο ματς της τοπικής ομάδας με την Νίκη Βόλου. Ο κ. Αχιλλέας Καρασμάνογλου μίλησε επίσης για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Καρασμάνογλου στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:

Για τα εισιτήρια και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο ματς με τη Νίκη Βόλου:

«Η διοίκηση έχει κάνει ότι είναι δυνατόν για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που θα θελήσει να έρθει στο γήπεδο και να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης και μέχρι στιγμής οι ενέργειες που έχουν γίνει είναι γι’ αυτόν τον σκοπό.

Όσον αφορά την τιμή του εισιτηρίου θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως αυτή, όχι μόνο για τα παιχνίδια του Ρήγα Φεραίου αλλά για όλα τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής ορίζεται από την ΕΠΟ και είναι 10 ευρώ.

Η είσοδος του γηπέδου θα ανοίξει από τις 15:15 και τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Αναμένεται πολύς κόσμος όχι μόνο από το Βελεστίνο και τον Βόλο αλλά και από τις γύρω περιοχές καθώς είναι ένα παιχνίδι που προκαλεί το ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κόσμου της περιοχής.

Οι φίλαθλοι της Νίκης θα φιλοξενηθούν στην αρχή της κερκίδας, δηλαδή στο χώρο αμέσως μετά την είσοδο και οι φίλοι του Ρήγα στο βάθος, ότι ακριβώς ίσχυσε και πέρυσι. Αν και κατά την γνώμη μου, στο γήπεδο, όχι μόνο του Ρήγα αλλά και σε κάθε γήπεδο, οι φίλαθλοι θα έπρεπε να κάθονται όπου θέλουν χωρίς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Προπώληση δεν θα υπάρξει. Θα υπάρχουν ανοιχτά δύο εκδοτήρια περίπου μιάμιση ώρα πριν την έναρξη και πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα εξυπηρετηθούν».

Για τον μέχρι τώρα αγωνιστικό απολογισμό

«Στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη και στα πρώτα 35 λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι στο γήπεδο. Όμως μετά το γκολ που δεχθήκαμε η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας έπεσε κατακόρυφα. Ειδικά στο 2ο ημίχρονο η ομάδα δεν είχε σχέση μ’ αυτό που παρουσίασε στο πρώτο.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής, είναι αλήθεια πως δεν ήμασταν τόσο καλοί, παρόλο που απέναντί μας δεν είχαμε μία ομάδα μεγάλων δυνατοτήτων. Δεχθήκαμε το γκολ σε καίριο σημείο κι αυτό είχε αποτέλεσμα να έχουμε πάλι πρόβλημα με την ψυχολογία. Για να μην αδικώ τους ποδοσφαιριστές μας, έκαναν την προσπάθειά τους όμως πιστεύω πως θα μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Η πικρία είναι κυρίως από τον πρώτο αγώνα όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο τέλος. Ακόμη και στον αγώνα με τον Διαγόρα Σεβαστής είχαμε μία τεράστια ευκαιρία με τον Χατζηαθανασίου στο τέλος, αλλά όπως γνωρίζετε όλα τα γκολ μπαίνουν κι όλα χάνονται».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ρήγας

«Δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από τα γνωστά των δύο ποδοσφαιριστών μας, του Δημητρίου που έχει εγχειριστεί και τον αναμένουμε γρηγορότερα απ’ όσο περιμέναμε και του Κέβιν Χύσα που είχε ένα τράβηγμα κι έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι».

Επιμέλεια – απομαγνητοφώνηση: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις