Μάιγκα και επίσημα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Παίκτης της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι και επίσημα ο Χαμιντού Μάιγκα, με τον οποίο μάλιστα ολοκηρώνεται ο κύκλος μεταγραφών για την θεσσαλική ομάδα. Ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι διεθνής με την ομάδα Νέων του Μάλι, ενώ ο προηγούμενος σταθμός ήταν η Χαμάν, ομάδα της Τυνησίας. Η ανακοίνωση:

“Ο Χαμιντού Μάϊγκα αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης καθώς τακτοποιήθηκαν όλα τα τυπικά και εκδόθηκε απο τις αρμόδιες υπηρεσίες το δελτίο του.

Είναι μάλιστα η τελευταία κίνηση με την οποία ολοκληρώνεται ο κύκλος ενίσχυσης της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πρόκειται για τον πανύψηλο αμυντικό (1.97) που εδώ και αρκετές ημέρες συμμετέχει στις προπονήσεις και στο πρόγραμμα προετοιμασίας και πλέον ανήκει και επισήμως στο δυναμικό της ομάδας μας…

Ο Μάϊγκα είναι 21 ετών απο το Μάλι και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Εχει παρουσία στην εθνική ομάδα Νέων της χώρας του όταν αυτή μάλιστα συμμετείχε στο αντίστοιχο Μουντιάλ (Νέα Ζηλανδία) φθάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο πιο πρόσφατος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν η Τυνησία και συγκεκριμένα η Χαμάν.

Καλωσορίζουμε τον Χαμιντού στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια και ευχόμαστε υγεία και δύναμη για ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν για τη νέα σεζόν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις