«Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή»

Να πραγματοποιηθεί μία ποδοσφαιρική γιορτή στο Βελεστίνο, ευχήθηκε ο κ. Τζήμας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην οποία επίσης αναφέρει πως οι διοικήσεις των δύο ομάδων πρέπει να δώσουν το καλό παράδειγμα. Μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσης προτείνεται να φωτογραφηθούν μαζί οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση:

 

Ο Πρόεδρος της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, εύχεται ολόψυχα να γίνει ένας ωραίος και καθαρός αγώνας στο Βελεστίνο, ανάμεσα στην Νίκη και τον Ρήγα! Στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης των δύο ομάδων και της άριστης σχέσης που πρέπει να έχουν οι δύο σύλλογοι, αλλά και του άριστου κλίματος που επιβάλλεται να επικρατήσει, η Νίκη Βόλου θα τιμήσει την μνήμη του πρώην προέδρου του Ρήγα Γιώργου Καλόγηρου, πριν από την έναρξη του αγώνα.

Επίσης θα προτείνει, οι πρόεδροι των δύο ομάδων, να μπουν μαζί στον αγωνιστικό χώρο και να χαιρετήσουν τους ποδοσφαιριστές και τους διαιτητές της αναμέτρησης, δίνοντας το καλό παράδειγμα και δείχνοντας στους φιλάθλους ότι είμαστε συμπολίτες, φίλοι και αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά…

Ακόμα, πέρα της καθιερωμένης φωτογράφησης των δύο ενδεκάδων, επιθυμία μας είναι να γίνει και μία κοινή!

Ας πρωτοπορήσουμε, δείχνοντας σ’ όλη την Ελλάδα ότι οι ομάδες της Μαγνησίας ΔΕΝ έχουν να χωρίσουν τίποτα και να δείξουμε το πως πρέπει να διεξάγονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες.

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις