Κόλα: «Περιμένουμε με αγωνία το παιχνίδι της Κυριακής»

O Κλεβί Κόλα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στο επίσημο καλωσόρισμα του νέου τεχνικού τιμ, στη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ομάδας στο λιμάνι του Βόλου. Ο 24χρονος μέσος της Νίκης τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν να έρθει η Κυριακή ώστε να αγωνιστούν κόντρα στον Θεσπρωτό. Για την αλλαγή του προπονητή τόνισε πως ίσως επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των παικτών.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα κι από εμένα θα ήθελα να καλωσορίσω τον κόουτς και το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το παλιό τιμ, τον προπονητή, τον γυμναστή και τον βοηθό που ήμασταν μαζί όλο αυτό τον καιρό. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές δεν έχουμε να πούμε πολλά το μόνο που έχουμε να πούμε και να δείξουμε είναι στο γήπεδο. Περιμένουμε με αγωνία το παιχνίδι της Κυριακής. Εκεί είναι το μυαλό μας. Θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και κάθε παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί, δεν μας ενδιαφέρει κάτι άλλο, μόνο να κερδίσουμε και να μας βοηθήσει ο κόσμος.

Με μια αλλαγή προπονητή αυτό που μπορούμε να πάρουμε είναι η ψυχολογία. Κάναμε μια κακή εμφάνιση και μια ήττα στο Βελεστίνο, ευελπιστούμε την Κυριακή να κερδίσουμε. Ο στόχος μας είναι αυτός. Θεωρώ με την έλευση του νέου προπονητή να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο ώστε να φανούν τα αποτελέσματα την Κυριακή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις