Στο Corfu Mare Boutique Hotel η Νίκη

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για συμμετοχή του Τορεζάνι στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Πετριτή αλλά και στην αποστολή της Νίκης που θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Κέρκυρα. Ο Αργεντινός μέσος δεν 100% έτοιμος, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να σκέφτεται να του δώσει χρόνο για να επανέλθει πλήρως και ταυτόχρονα αποκλείοντας κάθε πιθανότητα υποτροπής.

Οι κυανόλευκοι θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση επί βολιώτικου εδάφους, την Παρασκευή στις 14:30 στο πλαστικό της Αγίας Παρασκευής ενώ η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα το Σάββατο το πρωί. Το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή είναι το Corfu Mare Boutique Hotel, που βρίσκεται 2.2 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κέρκυρας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης

Με τον Φράνκο Τορεζάνι να αποτελεί το ερωτηματικό, η ομάδα της Νίκης συνέχισε την προετοιμασία της σήμερα Πέμπτη (6/10), για το Κυριακάτικο παιχνίδι της Κέρκυρας κόντρα στον Αστέρα Πετριτή.
Για την Παρασκευή (7/10) έχει προγραμματιστεί μία προπόνηση (14:30) στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, οι οποίες διαθέτουν πλαστικό τάπητα, όπως και ο αγωνιστικός χώρος που θα αγωνιστεί η ομάδα με τον Αστέρα Πετριτή.

Η “κυανόλευκη” αποστολή θα φύγει για το νησί των Φαιάκων το Σάββατο (8/10) το πρωί και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Corfu Mare Boutique Hotel, ένα θαυμάσιο ξενοδοχείο, 2.2 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κέρκυρας, σε μία ήσυχη περιοχή ιδανική για τους ποδοσφαιριστές μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις