Π. Μποτσιβάλης: «Μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Η ώρα της Μαγνησίας» μίλησε σήμερα ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης κάνοντας αρχικά μία αναδρομή σε ότι αφορά την ανάληψη της ευθύνης του ποδοσφαιρικού

τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου και φτάνοντας στο σήμερα, στους στόχους της ομάδας αλλά και στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αιγινιακό.
Για τον Ολυμπιακό Βόλου επεσήμανε πως είναι μία μεγάλη ομάδα με πολλούς φιλάθλους που εκπροσωπεί μία τεράστια πόλη και αναφορικά με τον αρχικό του στόχο, την επίτευξη πέντε νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, ο κ. Μποτσιβάλης σημείωσε πως «δεν σημαίνει ότι σταματάμε στα 5 στα 5. Ανεβαίνει ο πήχης, ανεβαίνει και η ομάδα».
Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Παναγιώτη Τζαναβάρα υπογραμμίζοντας εκτός από την επαγγελματική του πορεία και τον εξαίρετο χαρακτήρα του και τόνισε πως το έργο του είναι δύσκολο καθώς έστησε μία ομάδα από την αρχή.
Για ενδεχόμενο ενίσχυση ο κ. Μποτσιβάλης είπε χαρακτηριστικά ότι « Ό,τι χρειαστεί η ομάδα θα το έχει. Παίζουμε χωρίς σημαντικούς παίκτες, τον Ζώνα και τον Da Costa, κι όμως η ομάδα απέδειξε ότι και χωρίς τις ελλείψεις αυτές λόγω τραυματισμών, πήγε καλά. Τι να βάζαμε 4 γκολ, τι 3 που βάλαμε. Τους βαθμούς τους πήραμε. Πιστεύω πάντως ότι και οι δύο θα παίξουν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, αλλά αυτή είναι μία απόφαση που θα την λάβει ο γιατρός και ο προπονητής.
Στο μεταξύ έκανε λόγο για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα σχολιάζοντας πως δεν υπάρχει γκρίνια. «Εμείς μονιασμένοι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας», ενώ για τα λάθη του παρελθόντος ανέφερε «θα αναφερθώ κάποια στιγμή στα λάθη του παρελθόντος. Αλλά στα δικά μου λάθη. Δεν θα μιλήσω για τα λάθη των άλλων. Δεν ντρέπομαι για τα λάθη μου».
Τέλος, για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό επεσήμανε πως θα δούμε θέαμα, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου θα παίξουν με ισάξιους αντιπάλους και κάλεσε όλο τον κόσμο να έρθει να απολαύσει ποδόσφαιρο.