Ευκαιρίες σε παίκτες δίνει ο Θεοδοσιάδης με Ολυμπιακό Βόλου

Με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Νίκο Συράκο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Απόλλων Λάρισας για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Λάρισας πραγματοποίησε χθες (14/10) το μεσημέρι την τελευταία της βασική προπόνηση, ενώ σήμερα

θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή για τον Βόλο και την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας.
Ο προπονητή της ομάδας, Σάκης Θεοδοσιάδης, αναμένεται να δώσει ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα θα αδιαφορήσει και δεν θα κυνηγήσει την πρόκριση.
«Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ο τραυματισμός του Συράκου στην προπόνηση της Δευτέρας, θα μείνει εκτός για ένα μήνα, αυτά συμβαίνουν. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό. Διαφορετικός θεσμός το κύπελλο Γ’ Εθνικής θα δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουμε. Θα πάμε να παίξουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, σε ένα όμορφο γήπεδο και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο», τόνισε ο κ. Θεοδοσιάδης.
Σε ερώτηση αν η ομάδα, δεδομένου του τραυματισμού του Συράκου, θα κινηθεί για επιθετικό είπε:
«Δύσκολα, πιστεύω σε ένα μήνα θα είναι όλα εντάξει με τον Νίκο και θα επιστρέψει. Αν ήταν πιο σοβαρός τραυματισμός ίσως να κινούμασταν για παίκτη, αλλά όπως ξέρετε και εσείς είναι δύσκολο την δεδομένη στιγμή να βρεις παίκτη που να ταιριάξει και στην ομάδα, να “κολλήσει” με το σύνολο.
Πηγή: athleticlarissa.gr