Διπλή προπόνηση με επιστροφές

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Νίκης. Η πρωινή πραγματοποιήθηκε στο συνεργαζόμενο γυμναστήριο της ομάδας με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση στη βελτίωση της δύναμης των ποδοσφαιριστών. Στη δεύτερη, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στις 20:00 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής,  αναμένεται να πάρουν μέρος και οι Παπαδόπουλος με τον Παρασκευαΐδη ώστε να εξεταστεί και ο βαθμός ετοιμότητάς τους μετά και την απουσία τους από τους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων των τελευταίων ημερών.

Ο Μάριος Παπαδόπουλος επιστρέφει μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε την τελευταία εβδομάδα και αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ιστιαία.

Ο Γιώργος Παρασκευαΐδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα από το ματς της Κέρκυρας με τον Πετριτή και μετά, ώστε να ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η επιστροφή του θα γίνει σταδιακά με το πιθανότερο σενάριο να είναι πανέτοιμος για το ματς της Κυριακής.

Ο Βαλάντης Κόκκας επίσης επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τις συνεχόμενες απουσίες του λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και κάνει αγώνα δρόμου ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί , όποτε στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θέλει σε καμία περίπτωση οι παίκτες να υποτιμήσουν την Ιστιαία ώστε να επιβάλλουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα και να κατακτήσουν ένα ακόμη τρίποντο, στην κούρσα του πρωταθλήματος. Η ηρεμία έχει επανέλθει στο αγωνιστικό τμήμα, η ψυχολογία βρίσκεται στο ζενίθ, με τη Νίκη να θέλει να εκμεταλλευτεί το ‘’μομέντουμ’’ και να πλησιάσει και γιατί όχι να πιάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πετυχαίνοντας το 2 στα 2, στα δύο παιχνίδια έδρας που ακολουθούν με Ιστιαία και Τηλυκράτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις