Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Ντα Κόστα

Άρχισε ουσιαστικά από σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής (23/10, 16.00) με τον Πιερικό στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Η προπόνηση διεξήχθη και σήμερα

στο αθλητικό κέντρο στην Άλλη Μεριά, καθώς στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού γίνονται εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα.
Ο Φελίπε Ντα Κόστα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα, γυμνάστηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο και τον κράτησε μακριά από την ομάδα για ενάμιση μήνα. Ο Πορτογάλος μέσος στερείται αγωνιστικού ρυθμού και είναι λογικό, ωστόσο, έχει τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Πιερικό.
Στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής επιστρέφει ο Γιάννης Δωματάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αμβρακία, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να έχει ρυθμό, καθώς έπαιξε τόσο στο φιλικό της προηγούμενης Τετάρτης με τον Αιγινιακό, όσο και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τους παίκτες εκείνους που αγωνίστηκαν, ως βασικοί, στα τελευταία ματς πρωταθλήματος (ο Θανάσης Τέλλος είναι απόλυτα εντάξει, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Αμβρακία) και από σήμερα η ομάδα έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Η τεχνική ηγεσία έχει πλήρη εικόνα για τον αντίπαλο, γνωρίζει ποια είναι τα δυνατά σημεία του Πιερικού και τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να μην επιτρέψει τον αντίπαλο να γίνει απειλητικός για το τέρμα του Κατσούλη. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα φροντίσει να «χτυπήσει» στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις