Πολλές οι απουσίες στον Ρήγα Φεραίο εν όψει Απόλλωνα Λάρισας

Με πέντε αγωνιστικές τιμώρησε τελικά η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τον Σπύρο Γκάγκα για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (μία για τις δύο κίτρινες και άλλες τέσσερις για εξύβριση του διαιτητή). Ο ικανός αμυντικός έχει εκτίσει την πρώτη στο ματς Κυπέλλου με την Ιστιαία και φυσικά θα χάσει και

το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στο Βελεστίνο (23/10, 15.00), όπως και αυτά που θα ακολουθήσουν, επίσης για τη Γ’ Εθνική, με τους Θεσπρωτό, Αστέρα Πετριτή και Ιστιαία.
«Νοκ άουτ» από την αυριανή αναμέτρηση έχουν τεθεί και οι: Θανάσης Μπόρας (τραυματίας), Γιώργος Χατζής (ξεκουράζεται μετά από σύσταση γιατρού), Χρήστος Δημητρίου (λόγω της επέμβασης στο γόνατο) και Κώστας Γουτούλης (στρατευμένος).
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Θανάσης Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις