Τρίποντο με Φασουράκη στον πάγκο για Σαρακηνό

Με το Γιάννη Φασουράκη να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο, ο Σαρακηνός πήρε μια δύσκολη, αλλά και πολύ σημαντική νίκη επί του Παγασητικού με 1-0, σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έδειξαν πολύ παθιασμένοι και με πείσμα να πάρουν το αποτέλεσμα…

διεκδικώντας το τρίποντο ως την τελευταία στιγμή. Τελικά δικαιώθηκαν με το γκολ που πέτυχε ο Σαμαράς στο 89′.
Από την πλευρά του Παγασητικού, η απογοήτευση και η νευρικότητα που νιώθεις όταν χάνεις ένα παιχνίδι λίγο πριν τη λήξη, ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα.
Πέρα από το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, χάθηκαν ευκαιρίες κι από τις δυο πλευρές.
Από την πλευρά των γηπεδούχων τα σουτ των Περιβολιώτη (75′) και Μπραχόλι (83′) δεν βρήκαν στόχο, αφού ο Κοντογιάννης επέκρουσε με δυσκολία.
Πολύ σημαντική στην εξέλιξη του αγώνα ήταν και η περίπτωση του ακυρωθέντος γκολ του Περιβολιώτη (58′) που υποδείχθηκε ως οφ σάιντ από τη βοηθό κ. Μπέλλου, όταν ο σκόρερ πήρε το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του Κοντογιάννη που έπεσε στη γωνιά του για να διώξει με υπερένταση σουτ του Μπραχόλι, που προηγήθηκε.
Από την πλευρά τους, πολύ σημαντικές ευκαιρίες έχασαν και οι ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού, που αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι, θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι νωρίτερα.
Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 50′ με τον Βαλωτή που δεν μπόρεσε να κερδίσει το Μιχαλόπουλο σε τετ α τετ, στο 68′ σε προσπάθεια του Φραγκογιάννη έδιωξε τη μπάλα ο Μπερτζέμης πριν αυτή περάσει τη γραμμή τέρματος, ενώ σε σουτ του Μπαρπούτα μέσα από την περιοχή κι ενώ η μπάλα είχε πορεία προς το τέρμα αποκρούστηκε από τον Β. Μιχαλόπουλο. Τέλος στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία πριν το γκολ (82′), ο Χρυσικός που είχε περάσει ως αλλαγή δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παγασητικού, πλασάροντας αμαρκάριστος κι από εξαιρετική θέση.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 89′, όταν έγινε γέμισμα από τα δεξιά με τον Μπαρμπούτα και ο επερχόμενος Σαμαράς από το ύψος του πέναλτι πρόλαβε την έξοδο του Μιχαλόπουλου σπρώχνοντας τη μπάλα προς τα δίχτυα.
Η τελευταία μεγάλη φάση ήταν και πάλι για τους φιλοξενούμενους, με γυριστό σουτ του Τσαρδακά μέσα από την περιοχή, που έστειλε με δύναμη τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, πριν αυτή καταλήξει άουτ
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Γ. Μιχαλόπουλος, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Τσορμπατζής, Στρούγγης (46′ λ. τρ. Ρηγίνος), Λάιος, Ρουμπάτης (57′ Μπερτζέμης), Β. Μιχαλόπουλος, Περιβολιώτης, Μπραχόλι, Θάνος (46′ λ.τρ. Μπούρντα)
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Μπλούχος, Τσαγγαράς, Σουλιώτης, Σούδης (75′ Μπαρμπούτας), Καλαμάτας, Κωνσταντάκος (80′ Τσαρδακάς), Σαμαράς, Φραγκογιάννης, Βαλωτής (70′ Χρυσικός)
*Θα ακολουθήσει φωτορεπορταζ από την αναμέτρηση και βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις