“Κρας τεστ” για Ολυμπιακό Β. με Απόλλωνα στη Φιλιππούπολη

Ως «κρας τεστ» μπορεί να θεωρηθεί για τον Ολυμπιακό Βόλου το παιχνίδι της Κυριακής (30/10) με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 2ο όμιλο. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι μετά

τη νίκη στην Κατερίνη επί του Πιερικού, θα πάνε στη Λάρισα να κερδίσουν και τον Απόλλωνα, παίρνοντας τη ρεβάνς της ήττας στο Κύπελλο.
Θεωρητικά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι το πιο δύσκολο μέχρι τώρα, καθώς οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη, με εξαίρεση το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής όπου ηττήθηκαν με 4-3 από τον Ρήγα στο Βελεστίνο, παρουσιάζουν πολύ καλό σύνολο, διαθέτοντας έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.
Είναι μια ομάδα που σκοράρει ανελλιπώς, είτε εντός, είτε εκτός έδρας και έχει να επιδείξει τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 15 γκολ.
Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά, πως σε περίπτωση που κάνουν το «επτά στα επτά» στο πρωτάθλημα, φεύγοντας με τους βαθμούς της νίκης και από τη Φιλιππούπολη, θα έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα στο δρόμο για την κατάκτηση του στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο του Ολυμπιακού στη Football League.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα και στους τέσσερις ομίλους της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που έχει να επιδείξει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο, καθώς οι πρωτοπόροι των άλλων ομίλων έχουν χάσει βαθμούς.
Το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει συμβάλει στο να υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, η ψυχολογία όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πολύ καλή και όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται με ηρεμία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, αν ο Κώστας Φλίγκος θα συνεχίσει το εντυπωσιακό του σερί, πετυχαίνοντας γκολ και κόντρα στον Απόλλωνα, καθώς ο έμπειρος επιθετικός με οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα (έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια), οδηγεί τον Ολυμπιακό από νίκη σε νίκη, ενώ ο ίδιος κατέχει την πρώτη θέση στον σχετικό πίνακα των σκόρερ του 2ου ομίλου, αλλά και της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις