Προβληματισμός στον Ρήγα για τις αμυντικές αδυναμίες

Το αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων του Ρήγα «έσπασε» στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό και πλέον όλοι στην ομάδα του Βελεστίνου κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Πετριτή εντός έδρας. Ο Ρήγας έχει βγάλει μέχρι τώρα ένα δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με τέσσερις ομάδες που πρωταγωνιστούν

στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τους Α.Ε. Καραϊσκάκη, Διαγόρα Σεβαστής, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Λάρισας, έχοντας οκτώ βαθμούς συγκομιδή σε επτά παιχνίδια.
Από και πέρα το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι ευελπιστούν πως την Κυριακή με τον Αστέρα Πετριτή, που βρίσκεται χαμηλότερα στη βαθμολογία, έχοντας πέντε βαθμούς, θα έρθει η 3η νίκη, που θα φέρει τον Ρήγα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.
Όπως τόνισε ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, θα πρέπει οι παίκτες του να βρουν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων, ωστόσο, αν κρίνουμε από τις επιδόσεις της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες, μόνο με τον Καραϊσκάκη δεν βρήκε δίχτυα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έκτοτε ο Ρήγας σημείωσε δύο γκολ με τη Νίκη, δύο γκολ με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τέσσερα τέρματα με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ο τεχνικός της ομάδας του Βελεστίνου τονίζει πως, θα πρέπει η ομάδα του να αποφεύγει τα νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της, να προσέξει περισσότερο την ανασταλτική της λειτουργία, καθώς τα 12 γκολ που έχει δεχθεί ο Ρήγας τον κατατάσσουν στη δεύτερη χειρότερη άμυνα του ομίλου, μαζί με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, πίσω από την Ιστιαία (έχει δεχθεί 15 τέρματα). Η απουσία, πάντως, δύο βασικών παικτών στην άμυνα, των Γκάγκα και Μπόρα, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο ανασταλτικό κομμάτι. Και οι δύο θα απουσιάσουν και πάλι από το ματς με τον Αστέρα Πετρική, με τον πρώτο να εκτίει την τέταρτη από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του και τον δεύτερο να είναι ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις