Αναγέννηση Κ: «Μια ωραία γιορτή το ματς με τον Άρη»

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ευχαριστεί τόσο τον κόσμο για την συμπεριφορά του στον χτεσινό εντός έδρας αγώνα με τον Άρη, καθώς επίσης και τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» για την αγωνιστική τους εικόνα, προέβη η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης που έδωσε η ομάδα μας στο Δημοτικό Στάδιο για την πρώτη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Football League, εξελίχθηκε σε μια ωραία γιορτή για την πόλη της Καρδίτσας.
Όλα κύλησαν κατά τρόπο υποδειγματικό και ο κόσμος ευχαριστήθηκε και βίωσε τις συγκινήσεις που προσφέρει μια ξεχωριστή και υψηλού επιπέδου αθλητική αναμέτρηση.
Η διοίκηση της Αναγέννησης συγχαίρει και δημοσίως τους αθλητές και τους προπονητές μας για την εξαιρετική και μαχητική εικόνα που παρουσίασαν απέναντι σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο και θα σταθεί όπως πάντα δίπλα τους στην προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη.
Επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο που ήλθε μαζικά στο Δημοτικό Στάδιο, έδωσε βροντερό παρών και με το γνωστό αθλητικό του πνεύμα συμπαραστάθηκε με θέρμη στην ομάδα μας.
Η προσπάθεια συνεχίζεται με πείσμα, νηφαλιότητα και πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών.
ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»