Νίκησαν οι Νέοι, ισόπαλοι οι παίδες της ΕΠΣΘ με Φθιώτιδα

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των αγώνων που έδωσαν οι μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣΘ στη Λαμία με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας, για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Οι Παίδες αν και προηγήθηκαν με 1-3, ισοφαρίστηκαν σε 3-3 και απέσπασαν έναν βαθμό, ενώ θυμίζουμε

πως ισόπαλο είχε λήξει και το ματς της 1ης αγωνιστικής με την ΕΠΣ Ευβοίας στο ΕΑΚ Βόλου (2-2).
Οι Νέοι διπλασίασαν τις νίκες τους, καθώς μετά τη νίκη με 2-1 επί της ΕΠΣ Ευβοίας, σήμερα επικράτησαν με 0-2 της ΕΠΣ Φθιώτιδας και προηγούνται στο βαθμολογικό πίνακα.

“Χατ τρικ” ο Χριστόπουλος στους Παίδες

Πρωταγωνιστής για την ομάδα των παίδων ήταν ο Χριστόπουλος, ο οποίος πέτυχε «χατ τρικ». Οι παίδες ήταν καλύτεροι, αγωνιστικοί σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφεραν να προηγηθούν γρήγορα με 0-2, χάρη στα τέρματα που σημείωσε στο 10′ και στο 15′ με σουτ ο Ηλίας Χριστόπουλος του Άθλου. Η ομάδα της Φθιώτιδας μείωσε το σκορ σε 1-2 στο 30′, όμως και πάλι ο Χριστόπουλος στο 48′ με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος), έδωσε διαφορά δύο τερμάτων και πάλι στην ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου.
Στη συνέχεια και μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΘ, έπεσε κάπως ο ρυθμός της ομάδας, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να σημειώσουν δύο τέρματα στα τελευταία λεπτά στο 76′ και στο 79′ (τα παιχνίδια των παίδων έχουν διάρκεια 80 λεπτών) και να ισοφαρίσουν σε 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσουμε, πως στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Λάζαρος Τσιτσικλής ξεπέρασε και την αντίσταση του αντίπαλου τερματοφύλακα, ωστόσο, σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ.
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΘ: (Μάνδαλος) Τάσος, Αφεντίτσας (60′ Αναστασιάδης), Μαλαμούλης, Κόκκαλης, Κουτσιμπάνας, Παπασακελλαρίου, Κωστόπουλος, Καλόγηρος, (65′ Παπαδήμος), Δήμος (30′ Τσιτσικλής), Χριστόπουλος (70′ Αναστασόπουλος), Ματθαίου (75′ Τόγιας).

Δίκαιη η νίκη των Νέων

Η ομάδα των Νέων από την αρχή του παιχνιδιού επέβαλε τον ρυθμό της, ήταν ανώτερη από την ομάδα της Φθιώτιδας και πήρε δίκαια τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η ανωτερότητα των φιλοξενουμένων επιβραβεύτηκε στο 10′, όταν ο Κώστας Δημόπουλος του Άρη Μελισσατίκων ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, γράφοντας το 0-1.
Οι Νέοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και μετά το 0-1 και έχασαν ορισμένες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, χωρίς όμως το σκορ να αλλάξει στο πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου σημείωσαν γρήγορα το 0-2 και από εκεί και πέρα «κλείδωσαν» τη νίκη. Συγκεκριμένα, στο 50′ ο Δημόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους Νέους της ΕΠΣΘ.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν άψογα το παιχνίδι, δεν επέτρεψαν στους παίκτες της ΕΠΣ Φθιώτιδας να τους κάνουν ευκαιρίες και εύκολα σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ (Μάνδαλος) Τσιτσιρίγκος, Χατζόγλου, Κλώθος, Μπριμπίλης, Θεοδωρόοπλος Λιάτσικος (75 Σιόβας), Κόφφας, Νιαώτης, Δουλάς (48′ Μπάλλας), Δημόπουλος, Φουρκιώτης (85′ Μπόλης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις