“Νοκ άουτ” οι γνωστοί πέντε στον Ρήγα

Τον Αστέρα Πετριτή υποδέχεται αύριο Κυριακή (6/11) στις 14.00 στο Βελεστίνο ο Ρήγας Φεραίος για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Σε ένα ακόμη ματς οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με απουσίες. «Νοκ άουτ» έχουν τεθεί οι γνωστοί πέντε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί στους τελευταίους αγώνες.

Πρόκειται για τον Σπύρο Γκάγκα ο οποίος θα εκτίσει την τέταρτη από τις πέντε αγωνιστικές της ποινής του, τον ανέτοιμο Θανάση Μπόρα, τον Γιώργο Χατζή που συνεχίζει τις θεραπείες, τον Χρήστο Δημητρίου λόγω της επέμβασης που έκανε στο γόνατο και τέλος τον στρατευμένο Κώστα Γουτούλη.
Αποστολή δεν θα ανακοινωθεί, αφού ο κ. Μπακάλης κάλεσε τους υπόλοιπους 20 παίκτες να βρίσκονται αύριο το μεσημέρι στα αποδυτήρια της ομάδας για να επιλέξει την 18άδα του αγώνα. Αυτοί είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Θανάσης Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις