Για την τέταρτη νίκη στη Δράμα τα κορίτσια του Ολυμπιακού Β.

Για τη Δράμα αναχώρησε σήμερα το πρωί (6/11) η αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με τους Τιτάνες Δράμας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ γυναικών. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 14.00 στο κλειστό της Δράμας και οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να αποσπάσουν την τέταρτη σερί νίκη, που θα τις διατηρήσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, καθώς προηγήθηκε η αναμέτρηση με την Ολύμπια στη Λάρισα.
Οι Τιτάνες Δράμας προέρχονται από ήττα στη Θεσσαλονίκη από την Σταυρούπολη, ενώ έχει να επιδείξει και δύο νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Το σημερινό παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του αγώνα και εφόσον οι παίκτριες του Ολυμπιακού δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο, μπορούν να φύγουν από τη Δράμα με το «ροζ φύλλο» αγώνα.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/11) με προπόνηση στο κλειστό του ΕΑΚ, με την Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, η οποία ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες να μένει εκτός αποστολής. Οι 12 παίκτριες που θα έχου στη διάθεσή τους οι Μιχάλης Καπουρνιώτης-Μάριος Μπορίνος είναι οι: Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Εύη Κυριατζίδου, Κική Δημητριάδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Νένα Παγκαλίδου, Δανάη Αγκάνη, Χαρά Ντελή, Σταματία Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Τότση.

Το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Α2 μπάσκετ γυναικών στον 2ο όμιλο:
13.00 Ασπίδα Ξάνθης-Πιερικός/Αρχέλαος
14.00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΟ Σερρών
14.00 Ηρακλής-Ρύσιο
14.00 Απόλλων Καλαμαριάς-Ολύμπια
14.00 Τιτάνες Δράμας-Ολυμπιακός Β.
18.00 Πυλαία-Σταυρούπολη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις