Ντα Κόστα: Λες και έπαιζα το πρώτο μου παιχνίδι

Ο Φελίπε Ντα Κόστα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τους Μαύρους Αετούς. Δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στα γήπεδα, ευχαριστώντας όλους όσοι τον στήριξαν, τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, ωστόσο, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσει την άνοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου μέσου:

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για τα καλά του λόγια. Ήταν ένα διάστημα πολύ δύσκολο για μένα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη ομάδα μου, αλλά και στον αντίπαλο που ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς καθυστερήσεις.
Δεν μ’ αρέσει ο κόσμος όταν γκρινιάζει. Ο κόσμος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα ανέβει εύκολα κατηγορία και μέσα στο Βόλο θα πρέπει κάθε φορά να πετυχαίνει τέσσερα και πέντε γκολ. Όλες οι ομάδες έρχονται να παίξουν δυνατά με τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει και το άγχος. Όλοι περιμένουν από μας και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Όταν έχεις ευκαιρίες και το γκολ δεν μπαίνει, υπάρχει άγχος.
Η ομάδα μας δουλεύει πάρα πολύ καλά από την αρχή, από το καλοκαίρι. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και το δείξαμε με τις ομάδες της Β’ Εθνικής, δεν χάσαμε από καμία».
Για την επάνοδό του στην ενεργό δράση, μετά από δύο μήνες: «Απουσίασα δύο μήνες από τα γήπεδα, αλλά έπρεπε να λείψω για τρεις εβδομάδες. Έγινε ένα λάθος, όχι από τον γιατρό που έχει τώρα η ομάδα. Όμως αυτό, πλέον, πέρασε. Δυστυχώς, η αποθεραπεία μου πήρε περισσότερο χρόνο και αυτό με στενοχώρησε πολύ. Όλοι με στήριξαν, παίκτες, διοίκηση, προπονητικό τιμ και βρίσκομαι εδώ σήμερα χαρούμενος.
Η αλήθεια είναι πως είχα πολύ μεγάλο άγχος, λες και έπαιζα το πρώτο μου παιχνίδι. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από εμένα και δεν είναι εύκολο, όταν επιστρέφεις μετά από δύο μήνες να είσαι έτοιμος. Υπάρχει ο φόβος μην ξαναχτυπήσεις. Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, έφυγε αυτός ο φόβος και το άγχος. Μέσα από κάθε παιχνίδι, από κάθε προπόνηση, θα βελτιώνομαι. Σήμερα δεν μπήκα δυνατά σε όλες τις κόντρες, αλλά αυτό δεν θα γίνεται στη συνέχεια.
Είμαι πολύ χαρούμενος που παίξαμε καλά και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ κουρασμένος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, βλέπουμε μπροστά και θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, γι’ αυτό πληρωνόμαστε. Πρέπει να μη μιλάμε πολύ και να δουλεύουμε. Να δείξουμε μέσα στο γήπεδο πόσο καλή ομάδα είμαστε. Κάναμε μια ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας, δεν έπρεπε να γίνει, αλλά έγινε. Και η Μπαρτσελόνα χάνει μέσα στο «Καμπ Νου».
Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Γιδόπουλος: Τιμή μας που παίξαμε με τον Ολυμπιακό
Ο τερματοφύλακας Νίκος Γιδόπουλος έκανε δηλώσεις από πλευράς Μαύρων Αετών, τονίζοντας πως η ομάδα του προσπάθησε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο από το ευρύ 3-0. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Γιδόπουλου:

«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Είναι τιμή μας να παίζουμε με τόσο ιστορικές ομάδες και ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Η ομάδα μας προσπάθησε, θέλαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το 3-0 και πιστεύω πως μέχρι το 80′ κρατούσαμε καλά. Δεν ξέρω μετά πως «σκάσαμε». Θεωρώ ότι θα συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, καθώς παίζουμε με τις ομάδες που παλεύουν να βγουν στην Β’ Εθνική. Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις