Προληπτικά εκτός ο Νικλητσιώτης

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Νίκης ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Αμβρακία, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ διακόπτονται, όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, μέχρι νεωτέρας. Οπότε το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕ Ιστιαίας αναβάλλεται.

Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος τρεις ποδοσφαιριστές ενώ κατά τη διάρκειά της προέκυψε και τέταρτος. Ο Νίκος Τζήμας θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας, αύριο (10/11) καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης, αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, έχοντας παράλληλα πάρει διήμερη άδεια. Η αναβολή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι βολική για τον Στέλιο Αλεξανδρή που θα λείψει από το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας του για περίπου δύο εβδομάδες λόγω ενός τραβήγματος στους κοιλιακούς.

Μία κάκωση στο γόνατο κράτησε εκτός προπόνησης και τον Μιχάλη Σοάρες, ενώ στην προπόνηση ο Γιώργος Νικλητσιώτης ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι του και προφυλάχθηκε, αποχωρώντας από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Αντίθετα στις υποχρεώσεις της ομάδας επανήλθαν οι Γιώργος Παρασκευαΐδης και Γιώργος Ναουμίδης, οι οποίοι είχαν πάρει μία ημέρα άδεια.

Το πρόγραμμα των κυανόλευκων δεν θα αλλάξει παρά την αναβολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον Στέφανο Ξηροφώτο να έχει τη δυνατότητα να περάσει περισσότερα στοιχεία της φιλοσοφίας του στο παιχνίδι της ομάδας. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο (09/11) στις 14:45.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις