Νίκη… με την επιστροφή στην ενεργό δράση

Πρώτοι πόντοι, με πρώτη νίκη για τη Σκόπελο, που επανήλθε σε αγωνιστική δράση μετά από διάστημα δεκαπέντε ημερών κι επικράτησε στην έδρα της του Θησέα με 2-1, φτάνοντας στο τελικό αποτέλεσμα και με ανατροπή στο σκορ…

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14′ με μακρινό σουτ του Γιαννούλα κι αφού προηγουμένως η μπάλα βρήκε σε σώματα. Επίσης, θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλα τέρματα σε κλασικές ευκαιρίες με κορυφαία τη φάση το 25΄όταν ο Γκουγκούδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κόρμπας πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξιό κάθετο, για να καταλήξει αυτή άουτ, από την άλλη πλευρά κι αφού πέρασε μπροστά από την εστία.

Επίσης, χαμένες ευκαιρίες υπήρξαν και στο δεύτερο μέρος με τους Κόρμπα, Γκουγκούδη, Βλάχο, Καραλόπουλο, ο οποίος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα εντός αυτής.
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 62ο με πλασέ του Συνοδινού από πάσα του Χισάι που προηγουμένως είχε κλέψει τη μπάλα. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 82′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρυσάνθη και κεφαλιά του Αλεξίου σε. Οι γηπεδούχοι είχαν κι εκείνοι τις δικές τους ευκαιρίες να σκοράρουν ως το τέλος του αγώνα, χωρίς να το καταφέρουν με αποτέλεσμα το 2-1 να είναι το τελικό σκορ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, υπήρξε ένταση στο χώρο των αποδυτηρίων, μεταξύ της αποστολής του Θησέα και θερμόαιμων φιλάθλων της Σκοπέλου.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Ασημάκης, Καραθανάσης, Αλεξίου, Χονδρός (30′ λ.τρ. Μαρσέλο), Τριανταφύλλου (65′ Κονταξής), Χρυσάνθης, Δαλακιάρης (75′ Ταφίλης), Συνοδινός, Ρόκος, Χισάι
ΘΗΣΕΑΣ: Σταμέλος, Ζάγκας, Αναστασίου, Ακριβούσης, Γαρυφάλλου (83′ Ταυρής), Γιαννούλας, Ισά, Καραλόπουλος, Κόρμπας (78′ Βλάχος), Γκουγκούδης, Βουρδάκης, (67′ Μάστορας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις