Παραίτηση Κουτσούκη από την Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης

Την παραίτησή του από τη Δ.Ε. της Νίκης ποδοσφαίρου και τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου υπέβαλλε ο Γιώργος Κουτσούκης. Σύμφωνα με την επιστολή που δημοσίευσε η παραίτηση είχε υποβληθεί από τις 7 Νοεμβρίου, μία ημέρα μετά το ματς στο Κίτρος και τα όσα είχαν γίνει εντός κι εκτός γηπέδου.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Κουτσούκη:

Την παραίτηση μου, για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους από την θέση του Αντιπροέδρου Β´ της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924, υπέβαλα στις 7/11 στον πρόεδρο κ. Τζήμα Αθανάσιο, τον οποίο ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει σ’ αυτή. Η εργασία μου καθημερινά εκτός Βόλου δεν μου επιτρέπει να ανταποκρίνομαι επαρκώς στις αυξημένες αρμοδιότητες που έχει η αγαπημένη μας ομάδα , η οποία με το μέγεθος την ιστορία και τις μικρασιατικές ρίζες που “κουβαλάει ” εκπροσωπεί 92 χρόνια επάξια, περήφανα και αυθεντικά τις αθλητικές και πολιτιστικές αξίες της Μαγνησίας. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα μας, όπως άλλωστε ήμουν μέχρι σήμερα, πέρα από πρόσωπα και εύχομαι όλοι μαζί να βρούμε τον “δρόμο” ώστε να ξεπεράσουμε τις παθογένειες, τα μικροσυμφέροντα και τις πιθανές πολιτικές σκοπιμότητες προσπαθώντας για την πολυπόθητη ΕΝΟΤΗΤΑ, σημαντικό και απαραίτητο συστατικό κατά την γνώμη μου για διαχρονική ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ευχαριστώ για την συνεργασία τον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κ. Φάτση Στέργιο, τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Τζήμα Αθανάσιο, τον κ. Βενέτη Βασίλη και όλα τα μέλη της Δ.Ε., τα τωρινά και τα παραιτηθέντα όπως και τους υπέροχους φιλάθλους της ομάδας μας για την αποδοχή και την ευρεία συμμετοχή τους φέτος στα εισιτήρια διαρκείας , για την χορηγική αλλά και την εθελοντική τους προσφορά τόσο στην μεγάλη επιτυχημένη συναυλία με τον Γιάννη Πάριο, που ήταν το γεγονός καλοκαιριού, όσο και στις ακαδημίες και τις βελτιώσεις των εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Ελπίζω να ολοκληρωθούν οι πολύ σημαντικές εργασίες που ήδη ξεκίνησαν (με την προεργασία από τον Ιούλιο) στο βοηθητικό γήπεδο, με την τοποθέτηση επιτέλους του πλαστικού τάπητα, όνειρο δεκαετιών για τις υποδομές μας. Θα μείνουν όμως σίγουρα ‘’προικα’’ για την ομάδα μας οι νέοι σύγχρονοι πάγκοι που τοποθετήθηκαν στο γήπεδο, τα δημοσιογραφικά θεωρεία, η νέα ηχητική μας εγκατάσταση στο Παντελής Μαγουλάς, ιδιοκτησίας πλέον της ερασιτεχνικής Νίκης, η καταγραφή βάσης δεδομένων και ο έλεγχος των διαρκείας στην είσοδο του γηπέδου ηλεκτρονικά, η επιστροφή της ομάδας μας στο κέντρο του Βόλου, με τα γραφεία της Δ.Ε. αλλά και του επίσημου ραδιόφωνου Blue Heart στο λιμάνι του Βόλου, για λόγους σημειολογίας αλλά και σκοπιμότητας αντίστοιχα , καθώς είναι γνωστό ότι εκεί πρωτοήρθαν οι μικρασιάτες πρόσφυγες και έκαναν τα πρώτα τους γραφεία, αλλά και για να διευρύνουμε την δυναμική της ομάδας μας σε όλη την Μαγνησία. Τέλος στον αγωνιστικό τομέα δημιουργήθηκε φέτος μία πολύ νεανική και γρήγορη ομάδα με πολύ ταλέντο και προοπτική που αγωνίζεται με 7-8 νεαρούς Βολιώτες ποδοσφαιριστές!!

Πρώην Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκης Βόλου 1924 / Κουτσούκης Γιώργος,

Σημ. Για λόγους ηρεμίας της ομάδας επιφυλάσσομαι ότι θα ειπωθούν περισσότερα στοιχεία όταν αυτό κριθεί χρονικά σκόπιμο, ενώ είναι δεδομένη η διάθεση μου για εθελοντική εργασία και προσφορά όποτε και αν χρειάζεται στις υποδομές της ομάδας δίπλα στα νέα νικιωτάκια (που πλησιάζουν μαζί με τους Ν. Αθλητές φέτος τα 200 παιδιά) και στον ακούραστο υπεύθυνο ακαδημιών ποδοσφαίρου κ. Άκη Σούγγαρη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις