Σπουδαίο “διπλό” για Αίαντα στον Πτελεό

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Αίας Σούρπης, επικρατώντας με 1-0 του Πρωτεσίλαου στον Πτελεό, βελτιώνοντας τη θέση του στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, με τον Πρωτεσίλαο να έχει πολλές απουσίες, για διάφορους, λόγους, καθώς ο Μιχάλη Ανδρωνάς είχε μόλις 12 παίκτες στη διάθεσή του.

Δεν αγωνίστηκε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αλ. Αραπίτσας για επαγγελματικούς λόγους, ο τραυματίας Παπαδόπουλος, ο τιμωρημένος Μαλλιαρός, καθώς και ο Σιαμανίκος.
Ο τεχνικός της ομάδας του Πρωτεσίλαου έμεινε ευχαριστημένος από τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του, παρά την ήττα, με τον Πρωτεσίλαο να έχει αρκετές χαμένες ευκαιρίες στο ματς. Δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο ο Χρήστος Παναγιώτου βρέθηκε σε θέση βολής, δίχως να καταφέρει να σκοράρει, ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε στο β’ μέρος και ο Σέργιος Χασιώτης.
Από την άλλη πλευρά, ο Αίας είχε δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο στο 35′ με τον Αθ. Κ. Κωστούλα με εκτέλεση φάουλ και το δεύτερο στο 77′ με τον Μπιρτσάι με σουτ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 82′. Μετά από διαγώνια μπαλιά ο Χειλάς μέσα από την περιοχή με πλασέ έγραψε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
*Ο προπονητής του Αίαντα, Κώστα Στέκας, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του στη μνήμη του Στάθη Γεωργιάδη, ο οποίος διετέλεσε χρόνια παράγοντας και έφυγε πέρυσι από τη ζωή.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Β Χασιώτης, Θ. Κόρκος, Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Παναγιώτου, Λεϊμονής (70′ Σούσκος), Λάμπος, Μαρικλέν, Σ. Χασιώτης
ΑΙΑΣ: Γελές, Π. Δημητρίου, Παπανικoλόπουλος, Γρούνας, Αθ..Κ. Κωστούλας , Γ Δημητρίου, Μπιρτσάι, Αθ. Αθ, Κωστουλάς Θ (75′ Γουργιώτης), Κατσαβριάς, Χειλάς, Χριστέλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις