Επιστροφή στις νίκες για Ηρακλή Β.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή που επικράτησε το πρωί της Κυριακής επί της Ακρόπολης με 2-1, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη και γενικότερα είχαν καλύτερη εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα…

Στο δεύτερο ημίχρονο, που έτσι κι αλλιώς ήταν πιο θεαματικό, βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα οι δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με δυο γκολ του Ασλάνογλου, εκ των οποίων το δεύτερο ήταν εξαιρετικό σε εκτέλεση. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν δοκάρι στο α΄ ημίχρονο, μείωσαν πολύ γρήγορα σε 2-1 με τον Μ. Τσουκάλη, ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο.
Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Ακρόπολη, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, του Στ. Αξιώτη
Με τον Βαγγέλη Τσουκάλη στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι, μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Βαγγέλη Τάχου. Οπωσδήποτε ιδιαίτερη στιγμή για τον τεχνικό της Ακρόπολης, να βρίσκεται απέναντι από τον Ηρακλή, την ομάδα με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής ΕΠΣΘ την περσινή σεζόν.
Στις σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης, αρχικά το δοκάρι των φιλοξενούμενων (45′), μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κ. Κολυμήτρα, που έστειλε τη μπάλα ψηλά στο αριστερό δοκάρι.
Στο β’ μέρος το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς (48΄), με ατομική προσπάθεια από αριστερά του Κοντοβά, που έκλεινε προς τα μέσα, γύρισε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι κι εκεί ο Ασλάνογλου με πολύ έξυπνο τρόπο, δίπλα από το δοκάρι, τσίμπησε τη μπάλα με το μυτάκι, αλλάζοντάς της πορεία και στέλνοντάς τη διαγώνια στο βάθος της εστίας του Στούκα.
Το 2-0 έγινε στο 61′ με ενέργεια από δεξιά αυτή τη φορά, όταν ο Ντούρο έκανε την ατομική προσπάθεια, έφτασε κοντά στην τελική γραμμή έξω από την περιοχή και γύρισε τη μπάλα προς τη γωνία της μεγάλης περιοχής. Εκεί ο επερχόμενος Ασλάνογλου, χωρίς να το σκεφτεί έπιασε στην κίνηση ένα αριστοτεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ, που έδωσε στη μπάλα φαλτσαριστή τροχιά, στέλνοντάς τη διαγώνια, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Στούκα, που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.
Δυο λεπτά αργότερα (63′), οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ, όταν οι παίκτες του Ηρακλή έξω από τη μεγάλη περιοχή κωλυσιέργησαν, δεν έδιωξαν τη μπάλα μακριά, με αποτέλεσμα να κλέψει ο Τριχόπουλος, να τη δώσει στον Τσουκάλη, ο οποίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε ψύχραιμα μειώνοντας σε 2-1.
Στο 71′ εντυπωσιακή απόκρουση του Στούκα που απογειώθηκε, μετά από ζυγισμένο σουτ του Μαυρίδη που έδωσε στη μπάλα, πορεία προς τα δίχτυα. Αυτή η προσπάθεια έγινε πολύ κοντά στο σημείο από το οποίο πραγματοποιήθηκε το 2-0.
Στο 90΄ είχαμε την κόκκινη κάρτα στον Στ. Αξιώτη, μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στο Γιαουπλάρι. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες του παίκτη της Ακρόπολης, που αρνήθηκε την παράβαση, προς τον επόπτη με αποτέλεσμα ο Αξιώτης να αποβληθεί για διαμαρτυρία. Σ΄ αυτό το σημείο ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων ήταν εκτός εαυτού και λίγο έλλειψε να γενικευτεί η ένταση. Όμως οι ψυχραιμότεροι τόσο της δικής του ομάδας, όσο και του Ηρακλή έπεσαν επάνω του για τον ηρεμίσουν, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να ολοκληρωθεί δυο λεπτά αργότερα, χωρίς κανένα πρόβλημα.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σινάνης, Ντούρο, Γιαουπλάρι, Μοράλες, Τζιώλας (71′ Ντενίς Φέζο), Τρελόπουλος, Λιάκος (85′ Κυπτίου), Μαυρίδης, Ασλάνογλου, Κοντοβάς, Σατελιάν (76′ Λιάρος)
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Ν. Αξιώτης (78′ Μιχολίτσης), Πασσιάς, Φ. Φώτου, Παλάντζας (60′ Παγώνης), Κ. Κολυμήτρας, Τριχόπουλος, Τ. Κολυμήτρας, Στ. Αξιώτης, Τσουκάλης, Παππάς (65′ Τσούτσας),
*Θα ακολουθήσουν δηλώσεις και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση

FASA_ΖΩΖΑΝΑ.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις