Σεφτέ στις νίκες ο ΟΦΗ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από δύο αγωνιστικές, πανηγύρισε ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μπήκε πιο επιθετικά στο παιχνίδι από τους Ελευσίνιους και στο 10΄ προηγήθηκε στο σκορ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαντί, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μιλοσάβλιεφ από τον Τσούπρο.

Αυτό το οποίο δεν είχαν καταφέρει οι γηπεδούχοι στις δύο προηγούμενες φάσεις, το πέτυχαν στο 41΄ με τον Μίκιτς έπειτα από φάση διαρκείας να ζευγαρώνει τα τέρματα του Ομίλου, αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου προσπάθησε, να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος που θα την έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 49΄, το σουτ όμως του Ρόκα αντί για τα δίχτυα του Δαύκου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Η φάση αυτή ξύπνησε τον ΟΦΗ ο οποίος ανέβασε την απόδοση του, και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο 3-0, δίχως όμως να το πετύχει. Αρχικά στο 53΄ όταν ο Τσούπρος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα λίγο έλειψε να την στείλει στα δίχτυα του Γκόμες, και εν συνεχεία στο 59΄ όταν και πάλι ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του.

Ότι δεν κατάφεραν οι Κρητικοί σε εκείνο το χρονικό σημείο, μπορούσαν να το έχουν πετύχει στο 82΄ με τον Μάνο, ο οποίος είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι, ωστόσο υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μπουμαρσόπουλου από τον σύνδεσμο Λάρισας.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Όστοϊτς, Αντουκόρ, Μπουρσέλης (84′), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ (79′ Κιάσσος), Ράντι, Όγκμποε (76′ λ. τρ. Μάνος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμες, Τσίγκρος, Τσούπρος, Κωνσταντινίδης, Αρβανίτης, Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Γραικός (60′ Κορομηλάς), Κασνέτση, Ιορδανίδης (46′ Δημόπουλος), Κωστόπουλος (46′ Ρόκας).

Βαθμολογία

1. Απόλλων Σμύρνης 9

2. Αχαρναϊκός 6

3. Αγροτικός Αστέρας 6

4.ΟΦΗ 5

5. Πανσερραϊκός 4

6. Λαμία 4

7.Σπάρτη 3

8. Καλλιθέα 3

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 2

10.Άρης 2

11.Αιγινιακός 2

12.Παναιγιάλειος 1

13.Χανιά 1

14.Κισσαμικός 1

15.Πανθρακικός 1

16.Τρίκαλα 1

17.Καλλονή 1

18.Πανελευσινιακός 0

Θέσεις 1-2: Άνοδος

15-18: Υποβιβασμός

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις