Κατσούλης: Δώσαμε υπόσχεση για το ντέρμπι με τη Νίκη

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα ο Σάκης Κατούλης. Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την ισοπαλία και υποσχέθηκε πως στο ντέρμπι με τη Νίκη θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό να φύγουν νικητές από το γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και ένα μεγάλο συγνώμη για τον σημερινό αγώνα και για τον προηγούμενο (σ.σ. με Καραϊσκάκη), όμως για μας τίποτα δεν έχει τελειώσει. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το έχουμε δηλώσει από την αρχή. Έχουμε μαζευτεί στην ομάδα ποδοσφαιριστές που ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει και ο παράγοντας τύχη και εμείς χάσαμε δύο πέναλτι στα δύο τελευταία παιχνίδια. Στην ουσία χάσαμε τέσσερις βαθμούς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε σήμερα δώρο στο νέο μας προπονητή τη νίκη, θα του κάνουμε όμως στη συνέχεια και αυτό θα είναι το πρωτάθλημα.
Έχουμε δώσει μια υπόσχεση με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας, την οποία δεν θέλω να αποκαλύψω. Το παιχνίδι της Κυριακής για μας (σ.σ. με τη Νίκη) είναι στο μυαλό μας πολύ πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ήρθαμε στη ομάδα, γνωρίζοντας πως υπάρχουν δύο τέτοια παιχνίδια μέσα στη χρονιά, τοπικά ντέρμπι, πολύ δυνατά, ανυπομονούμε να βρεθούμε σ’ αυτό το γήπεδο και να παίξουμε. Ελπίζαμε να είναι καλύτερο το γήπεδο για να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε, αλλά πιστεύω πως θα βρούμε τον τρόπο να φύγουμε νικητές».

Σκλιοπίδης: Από ένα ημίχρονο οι ομάδες
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σκλιοπίδης στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, υποστήριξε πως οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Διαγόρας το πρώτο και ο Ολυμπιακός το δεύτερο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του Διαγόρα:

 

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, άσχετα αν δεν μπήκαν γκολ. Ξέραμε από την αρχή του παιχνιδιού, πως αντικειμενικά ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Ήρθαμε διαβασμένοι και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε τη υπεροχή, όμως εμείς είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες, δίχως ο Ολυμπιακός να μας απειλήσει ουσιαστικά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση αυξήθηκε από πλευράς Ολυμπιακό Βόλου, κλειστήκαμε στο μισό γήπεδο, προσπαθήσαμε να αμυνθούν και να βγούμε στην αντεπίθεση, όπως και βγήκαμε μια φορά.
Ήρθε το 0-0 και ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Την Κυριακή έχουμε ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας, γιατί όταν παίζεις με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, χωρίς να θέλω να θίξω τον προσεχή μας αντίπαλο, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και βλέπουμε το μέλλον.
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου είναι μια καλή ομάδα και στο τέλος θα κριθεί ποιος θα είναι ο πρωταθλητής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις