«Τα όρια εξαντλήθηκαν»

Αντίστροφα για το σπουδαίο ματς Κυπέλλου της Τρίτης (29/11, 19:30) με την ΑΕΚ μετρά η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Θεσσαλοί γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ, αλλά δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα παλέψουν για την έκπληξη. Προβλήματα απουσιών για τον προπονητή, Γιάννη Μάγγο δεν υπάρχουν, με τη 18άδα να ανακοινώνεται λίγο πριν τη σέντρα. Ωστόσο, η ΠΑΕ στο κάλεσμά της έκανε λόγο για αισχρές και άθλιες συμπεριφορές, όπως και για απίστευτες εκδηλώσεις μίσους και πολεμικής σε βάρος της.

Η διοίκηση προανήγγειλε σχετική δήλωση του προέδρου, Βασίλη Μπούρμπου μετά τον αγώνα με την Ένωση και σημείωσε:

«Η Αναγέννηση ΚΑΛΕΙ την Αναγεννησιώτικη φίλαθλη κοινότητα αλλά και όλο τον κόσμο της Καρδίτσας να προσέλθει μαζικά στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας μας με την ΑΕΚ στα πλαίσια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας…. Για πέμπτη χρονιά η ομάδα μας κατορθώνει να στέκεται, καθ’ υπέρβαση και των ίδιων δυνατοτήτων της πόλης, στο αθλητικό προσκήνιο και λαμβάνει μέρος ως πρωταγωνίστρια, σε γεγονότα μεγάλης εμβέλειας, με σπουδαίους αντιπάλους, που τα στερούνται άλλες πολύ μεγαλύτερες και οικονομικά πιο ανεπτυγμένες πόλεις…

Για μια ακόμη φορά η Αναγέννηση θα καταστήσει επίκεντρο την πόλη και το Νομό Καρδίτσας στο πανελλήνιο, χάρη στην προσπάθεια συγκεκριμένων ανθρώπων που πληρωνουν και τρέχουν τα τελευταία χρόνια και με αίσθημα προσφοράς πασχίζουν να την κρατήσουν όρθια σε ένα περιβάλλον άκρως αποθαρρυντικό!Χωρίς την παραμικρή βοήθεια, με πόλεμο και με δηλητηριώδεις προσεγγίσεις απο συγκεκριμένους που με κάθε αφορμή ή και χωρίς αφορμή βγάζουν χολή, επειδή δεν μπορούν να χωνέψουν πώς τα κατάφερε με τις δυνάμεις του ο σύλλογος να κάνει τομές που δεν έγιναν ΠΟΤΕ στην μακρά ιστορία του…

Καλούμε όλο τον κόσμο, λοιπόν, να δώσει το παρών, να συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή και να στηρίξει και οικονομικά την ομάδα σε μια ακόμη υπερβατική χρονιά στην προσπάθειά της να βγάλει την Καρδίτσα απο την απομόνωση και την αφάνεια…. Για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ ενημερώνουμε τον κόσμο ότι ισχύουν τα παρακάτω:

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα καθορίστηκαν ως εξής:

ΘΥΡΑ 1 ΚΑΙ ΘΥΡΑ 3: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 (ΕΠΙΣΗΜΑ): 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 2 (VIP): 30 ευρώ
ΘΥΡΑ ΠΕΤΑΛΟ: 15 ευρώ.
Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ αρκεί να συνοδεύονται απο γονέα ή κηδεμόνα.

Εδώ να διευκρινίσουμε σε απάντηση μιας πολεμικής επιχείρησης προπαγάνδας, πως η ΠΑΕ Αναγέννηση παραχώρησε κατα παράκληση εισιτήρια (περίπου 100) στον σύνδεσμο “Ορίντζιναλ Καρδίτσας” (φίλους της ΑΕΚ) σε τιμή 10 ευρώ. Κάνοντας το αυτονόητο αυτό που ορίζει η αξιοπρέπειά της και ο σεβασμός στον φιλοξενούμενο. Επίσης θυμίζουμε πως η διοίκηση της Αναγέννησης συνεχώς σε κάθε εκτός έδρας μάτς ζητάει απο τους αντιπάλους να φιλοξενούνται οι δικοί μας φίλαθλοι με χαμηλό εισιτήριο ή να τους αναγράφει στις λίστες ή να τους εξαφαλίζει προσκλήσεις.

Ενημερώνουμε τον κόσμο πως τα τελευταία χρόνια σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια με προσωπικές και οικονομικές παρεμβάσεις του προέδρου της ομάδας Βασίλη Μπούρμπου η πλειοψηφία των φιλάθλων της Αναγέννησης και ιδίως του οργανωμένου κομματιού στα εκτός έδρας μάτς εισέρχονται δωρεάν με προσκλήσεις ή με λίστες ελεύθερης εισόδου.

Για όλα όσα αισχρά γράφτηκαν σε τοίχους του γηπέδου, για την επιχείρηση δολιοφθοράς στο αυτοκίνητο του προέδρου, για την επίθεση εις βάρος του σε κατάστημα της πόλης και για δεκάδες άλλες απίστευτες εκδηλώσεις μίσους και πολεμικής, θα υπάρξει μετά το τέλος του αγώνα προσωπική δήλωση του προέδρου Βασίλη Μπούρμπου. Τα όρια της υπομονής εξαντλήθηκαν. Θα ειπωθούν όλα με ονοματεπώνυμο και με κάθε λεπτομέρεια πλέον…

Για να καταλάβει απόλυτα ο κόσμος τι συμβαίνει (όλη η Καρδίτσα γνωρίζει βεβαια) και απο πού εκπορεύεται η συγκεκριμένη πολεμική επι πέντε χρόνια και για να μην εκλαμβάνεται πλεον η σιωπή και η αξιοπρέπεια ως αδυναμία απέναντι σε αισχρές και άθλιες συμπεριφορές συγκεκριμένων που προσπαθούν να παρασύρουν και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει και να τους οπλίσουν με μίσος και εμπάθεια κατά προσώπων που έχουν δώσει και την ψυχή τους για την ομάδα που λατρεύουν…

ΕΙΣΟΔΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Η Αναγέννηση, επίσης, ενημερώνει τους φιλάθλους για το τι θα ισχύει περι της εισόδου στο γήπεδο σύμφωνα με τις οδηγίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

– Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα εισέρχονται απο την καινούργια είσοδο του πετάλου που βρίσκεται κοντά στο ΚΤΕΛ Καρδίτσας.
– Οι φίλαθλοι της Αναγέννησης αφού θα έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους είτε στα σημεία προπώλησης είτε απο τα κεντρικά εκδοτήρια του Σταδίου, θα εισέρχονται απο την είσοδο του Κολυμβητηρίου για να λάβουν θέση στην δυτική εξέδρα.
– Τα εκδοτήρια του Σταδίου θα ανοίξουν στις 3.30 το μεσημέρι και καλούμε όλους τους φιλάθλους για ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους είτε απο τα σημεία προπώλησης σε κεντρικά σημεία της Καρδίτσας είτε απο τα εκδοτήρια νωρίς.
Θα υπάρχουν και άνθρωποι της Αναγέννησης

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για το παιχνίδι είναι τα εξής:
– Γραφεία ομάδας – Κεντρική Πλατεία 5ος όροφος
– Καφέ «PEOPLE» Μουζάκι
– Καφέ «GL 11» Γιώργου Κρανή
– Βιβλιοπωλείο “ΣΕΛΙΔΕΣ”
– Σούπερ Μάρκετ Γιώργου Κρανή στον Πρόδρομο
– Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ: Γαλανοπούλου Θεοδώρα – Τερτίπη Δημητρίου 14
– Πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ: Τσιούκας – Τσατσαρέλης – Κολοκοτρώνη 1 (Εμπορικό Κέντρο).

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΘΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΙΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Η Αναγέννηση ενημερώνει πως θα τιμήσει πριν την έναρξη του αγώνα δύο σπουδαία δικά της παιδιά, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ομάδα και έχουν μάλιστα αγωνιστεί και με τη φανέλα της ΑΕΚ γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον Σπύρο Θώδη και τον Βάϊο Καραγιάννη.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους που θα δώσουν το παρών ένα όμορφο γεμάτο συγκινήσεις αθλητικό βράδυ…. Με θερμή συμπαράσταση στην ομάδα μας αλλά και σεβασμό στον αντίπαλο και στο αθλητικό ιδεώδες το οποίο υπηρετεί η Μεγάλη Αναγέννηση απο την ώρα της ίδρυσής της…

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις