Τζήμας στους παίκτες: «Συνεχίστε έτσι, πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, θέλοντας να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές για το νικηφόρο πέρασμα από την Κατερίνη και να τους ζητήσει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν τον Ολυμπιακό Βόλου. “Συνεχίστε έτσι, είμαστε δίπλα σας, πάμε να κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε την πορεία μας…” είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες ο κ. Τζήμας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου και οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Τζήμα στα αποδυτήρια της ομάδας ενόψει του βολιώτικου clasico:

“Το συνηθίζει ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, να επισκέπτεται τα αποδυτήρια της ομάδας μας.
Αυτό έκανε και σήμερα Τρίτη (29/11) όπου πριν από την προπόνηση, μπήκε στα αποδυτήρια με τους συνεργάτες του και κυριολεκτικά έγινε “ένα” με την ομάδα!
Τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία…
Αφού τους εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη του, στα πρόσωπά τους, τους συνεχάρη για την νίκη στην Κατερίνη και τους ζήτησε τι άλλο, εκτός από την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό!
“Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα σας, τόσο μέσα όσο κι έξω από το γήπεδο.
Συνεχίστε έτσι, είμαστε δίπλα σας, πάμε να κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό και να συνεχίσουμε την πορεία μας…” ήταν κάποια από τα λόγια του κ. Σάκη Τζήμα.
Όσο για το… οικονομικό μέρος, η ομάδα είναι τακτοποιημένη και μετά το παιχνίδι περιμένει τους ποδοσφαιριστές μας μία μεγάλη έκπληξη!!!”

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις