Το εντός έδρας αήττητο της Νίκης θέλει να “σπάσει” ο Ολυμπιακός

Το αήττητο της Νίκης στο «Π. Μαγουλάς», το οποίο κρατά από την περσινή περίοδο, θέλει να «σπάσει» αύριο (4/12, 15.00) ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «κυανόλευκοι» φέτος έχουν μία ισοπαλία εντός έδρας, με την Ιστιαία (1-1) και τέσσερις νίκες, ενώ πέρυσι στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το αυριανό ντέρμπι, η Νίκη μέτρησε 11 νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να δώσουν τη «μάχη» για το «τρίποντο», απέναντι σε μια ομάδα που θα παίξει με πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών, με τη συμπαράσταση και των φιλάθλων της, με σκοπό να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και να παραμείνει σε τροχιά ανόδου.
Αναμένεται ένα παιχνίδι δυνατό, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες, μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζει πολύ καλά η μία την άλλη. Στον Ολυμπιακό εύχονται η τύχη να μην τους γυρίσει την πλάτη σ’ ένα ακόμη δύσκολο ματς, με ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, όπως συνέβη στα παιχνίδια με Απόλλωνα Λάρισας 2-1 (οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν το γκολ της ήττας στο 90′), με Α.Ε. Καραϊσκάκης 1-1 (χαμένο πέναλτι στο 54′), Διαγόρα Σεβαστής 0-0 (χαμένο πέναλτι στο 85′).
Όλη την εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές του Τίμου Καβακά δούλεψαν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ντέρμπι, με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν τη Νίκη να πιέσει στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, έχοντας ενθουσιασμό στο παιχνίδι της. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και προσηλωμένοι στο στόχο.
Από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Κώστας Οικονόμου (τιμωρημένος) και Γκουστάβο Μπρίτος (τραυματίας). Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι και στη συνέχεια ο Τίμος Καβακάς θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις