Ένας σουπερλιγκάτος παίκτης στη μηχανή του Ολυμπιακού

O Ερβέν Μουκάμ, o 22χρονος Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, με γαλλική υπηκοότητα, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου,
είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από την παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης τα δύο προηγούμενα χρόνια, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Την περίοδο 2014-15 έπαιξε σε 7 αγώνες πρωταθλήματος και 4 Κυπέλλου, σημειώνοντας ένα γκολ στη αναμέτρηση με τον Τύρναβο (1-1) για το Κύπελλο Ελλάδος. Την επόμενη χρονιά (περίοδος 2015-16) αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ και σε 6 για το Κύπελλο, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα παιχνίδια Κυπέλλου με την ΑΕΛ (0-3) και Κισσαμικό (1-3).
Ο Μουκάμ το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον προσέγγισαν και τον έπεισαν να έρθει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η μεταγραφή δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα, στο διάστημα μέχρι τις 31 Οκτωβρίου που είχαν δικαίωμα οι ομάδες της Γ’ Εθνικής να κάνουν μεταγραφές. Έτσι, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού φρόντισαν να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή και σ’ ένα μήνα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα. Γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, από τη παρουσία του στον Αστέρα Τρίπολης, παρότι δεν έχει παίξει στην Γ’ Εθνική, αλλά στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Έρχεται στον Ολυμπιακό, ως αντικαταστάτης του Ιβάν Ναστέφκσι, καθώς αγωνίζεται στα “φτερά” σε μία θέση όπου ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ενίσχυση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις