Ξέσπασαν με «τεσσάρα» οι Ν.Α. Νίκης

Ξέσπασε η Νίκη που επικράτησε επί του Αγροτικού Αϊδινίου με 4-0, στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Δημητριάς, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Όλα τα γκολ για τους γηπεδούχους σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο…

Ως τη στιγμή που άνοιξε το σκορ, η ομάδα του Αγροτικού ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική κι έκανε τις δικές της μικροευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο κανείς από τους δυο αντιπάλους δεν έκανε τη διαφορά και το ισόπαλο μηδέν, χαρακτηρίζεται μάλλον δίκαιο.
Το σκορ άνοιξε στο 58′ ο Δώσσας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουτσούκη, σουτ που απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας Γκάγκας, πριν πάει η μπάλα στον σκόρερ, που πλάσαρε εύκολα από κοντά.
Στο 66′ με αριστερό πανέμορφο σουτ λίγο έξω από την περιοχή ο Φουρκιώτης έκανε το 2-0 και στο 80′ ο Τσαπέρος από κοντά πραγματοποίησε το 3-0, μετά από σουτ του Κουκουτή που απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας. Το τελικό 4-0, διαμορφώθηκε στο 82′ με κεφαλιά του Σιώμου, μετά από σέντρα του Τσαπέρου.
Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Πρώιας, Χάνος, Χαντζόγλου, Δώσσας, Σφονδύλιας, Αποστολίδης, Τσαπέρος, Κουτσούκης (76′ Κουκουτής), Φουρκιώτης, Σιώμος (82′ Λεφάκης), Ξηροκώστας ( 59′ Δαμάσκος)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Γκάγκας, Θ. Βαλκανιώτης, Νάτζιος, Νιάκας, Καραπτσιάς, Γιάννης (61′ Κωτούλας), Γκαμάλιας, Αθ. Βαλκανιώτης, Κοντογιάννης (85′ Νταλιάνης), Κινατίδης, Λιλής (73′ Κουτρούλης)

*Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις