Με τη δύναμη της έδρας ο Ρήγας απέναντι στην Αμβρακία (pregame)

Την Αμβρακία Κωστακιών υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. ο Ρήγας Φεραίος στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι Βελεστινιώτες φιλοδοξούν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και σύμφωνα με τον προπονητή τους Λάκη Μπακάλη χρειάζεται να έχουν υπομονή, επιμονή και διάρκεια στο παιχνίδι τους, ώστε η αποστολή τους να στεφθεί με επιτυχία.

Στον Ρήγα Φεραίο έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από την Πύδνα στο Κίτρος έχοντας στρέψει την προσοχή τους στον σημερινό εντός έδρας αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών. Η ομάδα του Βελεστίνου έχει τους διπλάσιους βαθμούς από την αντίπαλό του (14 έναντι 7). Υπερτερεί σε ποιότητα και εμπειρία, αλλά θα πρέπει να δείξει τη δέουσα προσοχή για να μην πέσει θύμα έκπληξης.
Σον αγωνιστικό τομέα οι Κώστας Κιπτίου και Χρήστος Σπαθής εξέτισαν την ποινή τους και θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Γιώργος Αλεξίου επειδή του προέκυψε ένα προσωπικό θέμα. Όπως σε προηγούμενα ματς εκτός αποστολής θα είναι και οι Θανάσης Μπόρας, Γιώργος Χατζής.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Κέβιν Χίσα, Κώστας Κιπτίου, Στέργιος Μπακάλης, Χρήστος Δημητρίου, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής και Αντώνης Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις