Ξηροφώτος: «Χρειαζόμαστε τρεις μεταγραφές»

Χωρίς την κλασική συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Στέφανος Ξηροφώτος μίλησε σε “stand up” κατάσταση για το παιχνίδι και την ήττα της ομάδας του στο Ελευθεροχώρι. O κυανόλευκος τεχνικός αναφέρθηκε στην κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ενώ εξέφρασε την άποψη πως το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δεν έκρυψε πως η ομάδα χρειάζεται τρεις τουλάχιστον μεταγραφές ώστε να παλέψει για τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ ενώ εμείς δημιουργήσαμε μόνο δύο φάσεις, με το φάουλ του Ναουμίδη και την κεφαλιά του Πετράκου στο τέλος.
Ήταν κλασικές ευκαιρίες αλλά δεν ήταν καλή η εικόνα μας, ήταν καλύτερος ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι εμείς, όμως τελικά ο αντίπαλος ευτύχισε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Δεν δικαιούμασταν τη νίκη βάσει της εικόνας, φυσικά ούτε αξίζαμε την ήττα. Είναι μια άσχημη ημέρα για εμάς. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με τα τρία παιχνίδια».

Τι άλλαξε στην ομάδα και παρουσίασε αυτό το πρόσωπο: «Τα πρόσωπα είναι τα ίδια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε γιατί τρεις βαθμοί ήταν και με τον Ολυμπιακό, τρεις βαθμοί ήταν και σήμερα. Δεν καταφέραμε να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι»

Για το αν έπαιξε ρόλο ο αγωνιστικός χώρος: «Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, όμως δεν έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο επιτιθόμασταν στο καθαρό μέρος. Υπήρχε ένα μέρος που ήταν βούρκος αλλά εμείς στο πρώτο ημίχρονο βρισκόμασταν στο καθαρό οπότε όχι δεν έπαιξε ρόλο».

Αν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας: «Απ’ όσο είδα τα αποτελέσματα είμαστε στους πέντε βαθμούς από το Ολυμπιακό. Επτά από τον Απόλλωνα. Είναι νωρίς ακόμα έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Στόχος είναι να διεκδικήσουμε την άνοδο. Αυτοί οι τρεις βαθμοί ήταν απολύτως απαραίτητοι γι’ αυτό κι εμείς στο τέλος ρισκάραμε για να τους πάρουμε και με την αλλαγή του Μαλακασιώτη στο 85′, βάλαμε δεύτερο επιθετικό. Δεν μας έκανε το “Χ”. Αλλά με βάση την εικόνα μας δεν αξίζαμε τη νίκη. Ακόμη και το Χ που ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα δεν μας βόλευε. Ο στόχος εξακολουθεί να είναι η διεκδίκηση της ανόδου».

Για αλλαγές στο ρόστερ: «Το θέμα του Τορεζάνι ήταν του Τορεζάνι και της διοίκησης. Εμείς είχαμε πει πως έχουμε 14-15 παίκτες, δεν αντέξαμε σε μια βδομάδα τρεις αγώνες και σήμερα δεν εμφανιστήκαμε καλοί. Ίσως δεν είχαμε ανάσες από εναλλακτικές λύσεις. Σίγουρα τα παιδιά που έχουμε χρειάζονται κάποιες βοήθειες. Είναι ανάγκη να γίνουν δυο – τρεις συγκεκριμένες μεταγραφές. Έχουμε ήδη μιλήσει με την διοίκηση ότι χρειαζόμαστε τρεις μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις. Απλά περιμένουμε να τελειώσει και το τελευταίο παιχνίδι για να επικεντρωθούμε σ’ αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις