Γιαλιάς: «Όταν στεναχωριέται λέει πολλά»

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Χρήστος Γιαλιάς. Ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε χθες με τον Αλέξη Κούγια και τη συμμετοχή του δανεικού από την ΑΕΛ Νίκου Γιαννιτσάνη αλλά και για την κυριακάτικη (18/12, 17:00) αναμέτρηση με τον Άρη για το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

– την υπόθεση με τον Γιαννιτσάνη: «Έγινα ολόκληρο θέμα με τον Γιαννιτσάνη. Δεν ισχύει ότι είχαμε κάνει συμφωνία. Ανάρτησα και στο διαδίκτυο την θέση της ομάδας. Εάν είχα κάνει τέτοια συμφωνία δεν θα έβαζα τον παίκτη. Ο παίκτης έχει ήθος και φιλότιμο. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; Επειδή είναι δανεικός από την Λάρισα, να μην παίξει δηλαδή; Εγώ δεν είχα τέτοια συμφωνία. Κρίνετε εσείς ποιος λέει ψέματα και ποιος λέει αλήθεια. Δεν έχω θέμα με τον Κούγια. Όταν στεναχωριέται λέει πολλά, όπως και εγώ».

– την μπανάνα που κρατούσε παλιότερα με το όνομα του Αλέξη Κούγια: «Μου την πέταξε ένα οπαδός και χαριτολογώντας το έκανα και εγώ. Στο ποδόσφαιρο τα βλέπουμε όλα πολύ αρνητικά. Πρέπει να έχουμε και λίγο χαβαλέ. Το ποδόσφαιρο είναι τόπι και γυρίζει. Φρουτάκια στέλνω σε όλες τις ομάδες και μπανάνες μαζί. Είμαστε φιλόξενοι εμείς».

– το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη: «Είναι μεγάλη ομάδα. Μακάρι να είμαστε εμείς οι δυο που θα ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ. Εχω ομάδα που θέλω να πρωταγωνιστεί. Επειδή ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα, θα κάτσω να χάσω; Ας κερδίσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις