Κανένα πρόβλημα με Φλίγκο- Ντα Κόστα

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού Β., ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (17/12) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που θα γίνει τελικά στο ΔΑΚ Κατερίνης στις 3 μ.μ. κι όχι στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο…

Η αλλαγή ημέρας δημιούργησε μια μικρή αναταραχή στο προπονητικό πρόγραμμα, αλλά όχι σε βαθμό που η ομάδα να αντιμετωπίζει γενικότερο πρόβλημα. Η αλλαγή ήταν ευπρόσδεκτη, πολύ δε περισσότερο, από τη στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Κατερίνης είναι σε καλή κατάσταση και μεγάλων διαστάσεων, γεγονός που εξυπηρετεί τους «ερυθρόλευκους» που χρειάζονται χώρους για να αναπτύξουν το παιχνίδι τους.
Σε ότι αφορά στα μικροπροβλήματα που «κληρονόμησαν» οι Φλίγκος και Ντα Κόστα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, όπου αμφότεροι αποχώρησαν ως αλλαγή, δείχνουν πως αυτά έχουν ξεπεραστεί, καθώς και οι δυο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα. Σε ατομικό πρόγραμμα, πλέον, βρίσκεται μόνο ο Μπρίτος, που είναι σε διαδικασία να επανέλθει από τον τραυματισμό που υπέστη, στο φιλικό με τη Βέροια.
Τέλος, το ιατρικό δελτίο κλείνει με τον Φαμπρίτσιο Πότσι, που έκανε αρθροσκόπηση και θα επανέλθει στην ενεργώ δράση, με τη νέα χρονιά.
Το αυριανό πρόγραμμα έχει πρωινή προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς κι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή των παικτών που θα ταξιδέψουν στην Κατερίνη για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις