Παιχνίδι για να αυξήσει τη διαφορά…

Σημαντικά παιχνίδια έχουμε για την κορυφή της Α’ ΕΠΣΘ, τουλάχιστον για τις δυο από τις τρεις ομάδες που προηγούνται στο βαθμολογικό πίνακα. Κι αν αναλογιστεί κάποιος ότι το ευκολότερο παιχνίδι, βάση της δυναμικότητας των αντιπάλων το έχει ο ΓΣ Αλμυρού, ο οποίος ήδη προηγείται των διωκτών του με έξι βαθμούς, τότε ως πιθανότερο φαντάζει το σενάριο η διαφορά αυτή να αυξηθεί…

Ο πρωτοπόρος ΓΣ Αλμυρού (33β.) το Σάββατο αντιμετωπίζει την Αγ. Παρασκευή στην έδρας της, μια ομάδα που έχει κατά βάση νέα παιδιά στο ρόστερ της, προερχόμενα από τις ακαδημίες της, η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (14η /7 β.).
Για την γεμάτη εμπειρία ομάδα του Θάνου Θεοδώρου που έχει κάνει ήδη 11 νίκες σε 12 αγώνες, ο συγκεκριμένος αντίπαλος δεν αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, έστω κι αν ο πλαστικός αγωνιστικός χώρος επηρεάσει την απόδοση των παικτών του, τουλάχιστον για τα πρώτα λεπτά, ώσπου να βρουν τα πατήματά τους.
Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας αγωνιστικής για το 2016, είναι αναμενόμενο στις τάξεις των αλμυριωτών, το ενδιαφέρον να έγκειται στους πόσους βαθμούς θα ένια η διαφορά τους στη βαθμολογία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις