Πανφίλοβ: «Στο τέλος θα είμαστε πρώτοι» (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα της Νίκης έκανε ο Βιάτσισλαβ Πανφίλοβ λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της ομάδας. Ο Ουκρανός επιθετικός εμφανίστηκε σίγουρος γι’ αυτά που μπορεί να προσφέρει κι εξέφρασε της αισιοδοξία πως στο τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα του θα είναι στην πρώτη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βιάτσισλαβ Πανφίλοβ στα ΜΜΕ:

Για την επιλογή του να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα με την ομάδα της Νίκης, ο 23χρονος επιθετικός απάντησε λιτά πως εμπιστεύεται τους εκπροσώπους του ενώ στην ερώτηση για τη θέση που αγωνίζεται απάντησε: «Αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα καλύπτω την αριστερή πτέρυγα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία: «Θα κάνω τα πάντα ώστε η ομάδα να κατακτήσει τον στόχο της».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις για την ομάδα του και την πόλη ο Πανφίλοπ απάντησε: «Γήπεδο υπάρχει, παίκτες υπάρχουν, θετικό κλίμα υπάρχει, ωραία πόλη ο Βόλος, όλα είναι πολύ ωραία. Για το ποδόσφαιρο υπάρχουν τα πάντα».

Για το αν χρειάζεται περίοδο προσαρμογής: «Όταν είσαι επαγγελματίας δεν έχεις πρόβλημα».

Τέλος ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα εντυπωσιάσει τους φίλους της ομάδας και η Νίκη θα τερματίσει στην πρώτη θέση: «Πιστεύω πως θα καταφέρω να εντυπωσιάσω τους φιλάθλους μας και στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε πρώτοι»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις