Μετά την Πρωτοχρονιά θα ανακοινώσει παίκτες ο Ολυμπιακός Β.

Μετά την Πρωτοχρονιά, εκτός απρόοπτου, θα είναι σε θέση η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου να ανακοινώσει τους υπόλοιπους παίκτες, που θα αποκτήσει η ομάδα. Τέσσερις τον αριθμό, επιθετικό, αριστερό εξτρέμ, κεντρικό αμυντικό και δεξιό οπισθοφύλακα.

Κι αυτό, καθώς θα πρέπει πρώτα να λυθεί η συνεργασία τους με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν, πριν υπογράψουν στο συμφωνητικό συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Οι στόχοι όχι μόνο έχουν εντοπιστεί, αλλά υπάρχουν και προφορικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίας.
Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε, πως σε περίπτωση που υπάρξει κάποια εμπλοκή με παίκτη που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου, οι ιθύνοντες έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, το ίδιο αξιόπιστες, καθώς οι Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Ανδρέας Μπονόβας γνωρίζουν πολύ καλά την ποδοσφαιρική αγορά.
Όσον αφορά την προετοιμασία, οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο πρωί και θα έχουν ρεπό την Πρωτοχρονιά. Από την Δευτέρα 2/1 η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό (8/1) θα μπει στην τελική ευθεία.
Ο Κώστας Οικονόμου μέχρι τότε θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του (αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση του, όχι όμως σοβαρό), ενώ πιθανότατα θα απουσιάσει ο Φαμπρίτσιο Πότσι, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος, μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε. Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός μέσος είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με τη Νίκη στις 4 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις