Το ψάχνουν για Λαζάρ τα Τρίκαλα

Για τα επόμενα μεταγραφικά χτυπήματα ετοιμάζονται στα Τρίκαλα. Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς είναι αποφασισμένος να ψωνίσει απ΄το…πάνω ράφι, προκειμένου να ενισχυθούν τα αγωνιστικά κυβικά της ομάδας και να διεκδικήσει με αξιώσεις το εισιτήριο της ανόδου στην Superleague.

Καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης φέρνουν την Τρικαλινή ομάδα να βρίσκεται σε ανοιχτό κανάλι με τον Κοστίν Λάζαρ, αν και πρόκειται για μια άκρως ιδιαίτερη περίπτωση.

Πρόκειται για τον άλλοτε παίκτη των ΠΑΟΚ, Παναιτωλικού και Ηρακλή, ο οποίος αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν στην ρουμάνικη Βολουντάρι με την οποία μέτρησε 7 συμμετοχές.

Και λέμε ιδιαίτερη περίπτωση, διότι λίγο πριν από τη δύση του 2016, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως έλαβε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του!

Θα τον πείσουν τα Τρίκαλα να αναβάλει το κλείσιμο της καριέρας τους και να έρθει στον Ληθαίο ποταμό;…

Ο χρόνος, θα δείξει. Ίσως ο κόουτς των «κυανέρυθρων» Γιώργος Γεωργιάδης λόγω της γνωριμίας τους απ΄την κοινή θητεία τους στον ΠΑΟΚ να ξέρει καλύτερα και να κρύβει κάποιον… άσο στο μανίκι του.

Ο δεύτερος παίκτης που βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική ατζέντα του ΑΟΤ είναι ο Μπερτράν Ρομπέρ.

Ο 33χρονος Γάλλος εξτρέμ όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (5/1) μέσω ανακοίνωσης ο Πανθρακικός, είναι πλέον ελεύθερος προκειμένου να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του και στα Τρίκαλα εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

instasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις