«Ευχαριστούμε τους ηρωικούς μας φιλάθλους»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση των Τρικάλων τόσο για να ευχαριστήσει τον κόσμο που αψήφησε τον παγετό και βρέθηκε κοντά στην ομάδα, όσο και για να ενημερώσει πως οι φίλαθλοι μπορούν είτε να κρατήσουν τα εισιτήρια του αγώνα με την Αναγέννηση με σκοπό να τον παρακολουθήσουν όποτε αυτός οριστεί ή να τα ανταλλάξουν με τον αγώνα του Κυπέλλου της Τρίτης (10/1) όπου η ομάδα των Τρικάλων αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. 

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Γιαλιάς και ο πρόεδρος Γιώργος Γιαλιάς θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και δημόσια τους ηρωικούς μας φιλάθλους που αψήφησαν τις πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο. Κατανοούμε πλήρως την απόφαση του διαιτητή κ. Μπαλατσούκα για να μην γίνει το παιχνίδι, αφού πάντα προέχει η υγεία των αθλητών.

Να τονίσουμε ότι όσοι φίλαθλοι δεν ήρθαν σε επικοινωνία το μεσημέρι με την ΠΑΕ για το θέμα των εισιτηρίων μπορούν να το κάνουν τις εργάσιμες ώρες στα γραφεία της ομάδας. Εκεί μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να κρατήσουν το απόκομμα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όταν αυτός οριστεί ή να το ανταλλάξουν με τον αγώνα κυπέλλου της Τρίτης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και σας περιμένουμε όλους την Τρίτη στις 5.15 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο για τον αγώνα Κυπέλλου. Ενώ θυμίσουμε ότι η τιμή των εισιτηρίων θα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 8: 5 ευρώ
ΘΥΡΑ 1: 7 Ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 10 ευρώ».