Συζητά και με Βοσνιάδη ο Γιαλιάς

Μπορεί την Κυριακή το βράδυ ο Σταύρος Ψιμουλάκης να την έβγαλε στα γραφεία της ΠΑΕ ωστόσο ο ΑΟΤ δεν ανακοίνωσε ακόμη την πρόσληψή του με συνέπεια η προπόνηση να γίνει υπό τις οδηγίες του γυμναστή Κώστα Λιάπη.

Ο Χρήστος Γιαλιάς που ναι μεν επιθυμεί συνεργασία με τον πρώην τεχνικό των Τρικάλων δεν έχει καταφέρει ακόμη το «πάντρεμα» λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε ραντεβού με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Τον πρώην προπονητή της Βέροιας ο οποίος πέρυσι εργάστηκε στην Κέρκυρα.
Ο 55χρονος τεχνικός γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον Αχιλλέα Τριανδρίας (ομάδα της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας) από όπου ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα.
Στη συνέχεια εργάστηκε με επιτυχία στον Ορφέα Σουρωτής (άνοδος στη Δ’ Εθνική), στο Πολύκαστρο (άνοδος στη Γ’ Εθνική), στον Θερμαϊκό Θέρμης, στον Εορδαϊκό, στην Αναγέννηση Επανομής (άνοδος στη Football League τη σεζόν 2010-2011), στον Απόλλωνα Σμύρνης (άνοδος στη Superleague τη σεζόν 2012-2013), στη Νίκη Βόλου (άνοδος στη Superleague τη σεζόν 2013-2014).
Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 επέστρεψε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης και ακολούθησε η άνοδος με την Κέρκυρα.
Πηγή: goalTrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις