Σφίξιμο στο δικέφαλο ο Ρόκας

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (24/1, 15.00) με τη Ζάκυνθο εκτός έδρας «ζουν και αναπνέουν» στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πολύ καλά πως σε περίπτωση που φύγουν νικητές από το νησί του Ιονίου θα συνεχίσουν δυναμικά την πορεία τους για την κατάκτηση μιας θέσης στην…

…πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στα πλέι οφ.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας και τη νίκη στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι κόντρα στη Ζάκυνθο. Μια ομάδα που βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με την ΑΕΛ εντός έδρας.
Ο Λευτέρης Γιαλούσης εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην ομάδα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Διονύσης Μακρυδημήτρης (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής).
Ο Στάθης Ρόκας νιώθει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας κ. Γρηγόρη Μανούδη, ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Σήμερα ο έμπειρος μέσος έκανε φυσιοθεραπεία, ενώ το ίδιο θα κάνει και αύριο Τετάρτη 21/1. Το ιατρικό επιτελείο θα αποφασίσει τις προσεχείς μέρες αν ο Ρόκας θα είναι σε θέση – ιατρικά – να βοηθήσει την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.
Όσον αφορά τον Κώστα Μπάρμπα, ο οποίος αποχώρησε στο 30′ του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας (είχε ανεβάσει πυρετό την ώρα του αγώνα και ζαλιζόταν), αύριο Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις