Δ. Σουάνης: Βρήκα άριστο κλίμα στον Ολυμπιακό

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Σουάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του, τόσο στο σημερινό παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σουάνη:

«Είμαι χαρούμενος από το γεγονός πως τις μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα έχουμε πανηγυρίσει δύο νίκες. Είναι σημαντικό να είμαστε κοντά στην κορυφή. Όταν ήρθα ήμασταν τρεις βαθμούς πίσω, τώρα είμαστε έναν. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια, να πανηγυρίσουμε στο τέλος, αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο και για το οποίο δουλεύουμε καθημερινά σκληρά στις προπονήσεις.
Όσο για το παιχνίδι, όντως η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, όταν το σκορ άνοιξε κοιτάξαμε να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί τρία παιχνίδια σε επτά μέρες είναι πολλά, όταν έχεις συνηθίσει να παίζεις κάθε Κυριακή.
Σε ένα βαθμό το καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και να βγάλουμε κυρίως φάσεις από τα άκρα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την αποτελεσματικότητά μας.
Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, το οποίο συνδυάστηκε με νίκη. Έχω βρει άριστο κλίμα στα αποδυτήρια, από τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τη διοίκηση της ομάδας. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο σκοπός μας είναι να πετύχει αυτή η ομάδα. Θα είμαστε όλοι κερδισμένοι. Όσο για τα επόμενα παιχνίδια, είναι δύσκολα, ο όμιλος είναι δύσκολος, προσπαθούμε να κάνουμε καινούργια πράγματα. Είμαστε απαιτητικοί και δεν εφησυχαζόμαστε όταν παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί όταν θα βρεις δυσκολίες θα ξέρεις πώς να τις ξεπεράσεις».

Χ. Νόνης: Αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός
Τους παίκτες του Θεσπρωτού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Νόνης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε χωρίς άγχος και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ. Η προσοχή, πλέον, εστιάζεται στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Καραϊσκάκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του Θεσπρωτού:
«Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο για μας. Ήρθαμε στο Βόλο να παίξουμε χωρίς άγχος, το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Ξέραμε πως την πίεση θα την είχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήθελε το αποτέλεσμα, γιατί κυνηγάει την άνοδο. Από εκεί και πέρα έχω να πω για το παιχνίδι πως ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αποτελεσματικός, βρήκε λύσεις στην επίθεση και με τρεις ευκαιρίες «καθάρισε» το παιχνίδι. Κάναμε και εμείς από την πλευρά μας κάποιες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει με μία κεφαλιά δικιά μου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο να μειώσουμε το σκορ σε 2-1, που θα δημιουργούσε άγχος στον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς φεύγουμε με άδεια χέρια από το παιχνίδι. Κοιτάζουμε τη συνέχεια και το επόμενο ματς μέσα στην έδρα μας. Θα δουλέψουμε στις προπονήσεις για να το κερδίσουμε και να δούμε πιο αισιόδοξα το μέλλον».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις