Τριπλή ενίσχυση για Βέροια

Την απόκτηση του 23χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού Γιασίν Χατζί, του 28χρονου Έλληνα φορ, Χρήστου Τζιώρα καθώς και του 21χρονου Αρμένιου αμυντικού Γκαέλ Αντονιάν με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ ανακοίνωσε η Βέροια. Οι τρεις ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαια ως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Γιασίν Χατζί αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στη Νουασί Λε Σεκ, ο Τζιώρας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αχαρναϊκό, ενώ ο Αντονιάν αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντονιάν μετράει 13 συμμετοχές με την Εθνική Αρμενίας.

 

Οι ανακοινώσεις της Βέροιας:

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για τους Yacine Hadji και Χρήστο Τζιώρα. Αμφότεροι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 23χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Yacine Hadji, που γεννήθηκε στις 09/03/1993, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Καέν, ενώ την τελευταία τριετία αγωνίζονταν στη γαλλική Noisy le Sec.

Ο Χρήστος Τζιώρας, που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Αχαρναϊκού, γεννήθηκε στις 05/10/1988.

Ο 28χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Βατανιακό. Επόμενος σταθμός ήταν η Νίκη Βόλου. Στην ομάδα της Μαγνησίας αγωνίστηκε 2,5 χρόνια (2012-2015), ενώ ακολούθησε ο Απόλλωνας Σμύρνης».

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Gaël Andonian.

Ο 21χρονος διεθνής αμυντικός, που γεννήθηκε στις 07/02/1995 (έχει ύψος 1.85 και βάρος 74 κιλά) στη Μασσαλία και έχει καταγωγή από την Αρμενία, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με την «Βασίλισσα του Βορρά» ως δανεικός από τη Μαρσέιγ.

Ο Gaël Andonian, που είναι βασικό στέλεχος στην εθνική Αρμενίας, από το 2012 που ξεκίνησε την καριέρα του μέχρι και τώρα αγωνίζονταν στη Μαρσέιγ (εκτός από τα ερασιτεχνικά τμήματα έχει συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα), με εξαίρεση τη σεζόν 2015-’16 που ήταν δανεικός στη Ντιζόν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις