Football League: Τα αποτελέσματα της 13ης “στροφής”

Χωρίς… αντίπαλο συνεχίζει το αήττητο σερί του ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 της Λαμίας στην 13η αγωνιστική της Football League.

Η «Ελαφρά ταξιαρχία», πήρε το προβάδισμα με σκόρερ τον Ντιέγκο Ρομάνο στο 13ο μόλις λεπτό του ματς και παρά την δυσκολία που συνάντησε κόντρα στη μαχητική Λαμία άντεξε μέχρι τέλους. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πίεσε για την ισοφάριση, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που άφησε η αποβολή του Πεταυράκη με δεύτερη κίτρινη στο 69’, και έφτασε κοντά στο γκολ με πλασέ του Ντουρμισάι που απέκρουσε ο Ταΐρης.

Με ευρεία νίκη (3-0) επί του Πανσερραϊκού συνέχισε την πορεία της και η Σπάρτη σε ένα σκληρό ματς, με δύο αποβολές. Ο Παπατζίκος αποβλήθηκε στο 35’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλιούπολου να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Σερραίων. Με τον ίδιο σκόρερ διπλασιάστηκαν τα τέρματα της Σπάρτης, ενώ ο Σιώπης στο 55’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 ο Μπουντόπουλος τρία λεπτά αργότερα.

Γκέλα που δεν του επέτρεψε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Λαμίας έκανε ο Αγροτικός Αστέρας, που ηττήθηκε 2-0 από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, που βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ το αήττητο σερί της συνέχισε για τέταρτη αγωνιστική η Καλλιθέα, επικρατώντας 2-0 του Κισσαμικού.

Αντίστοιχη πορεία συνεχίζει και ο ΑΟΧ που επιβλήθηκε 4-0 της ουραγού Καλλονής, ενώ με το ίδιο σκορ τα Τρίκαλα διέλυσαν τον Πανελευσινιακό και πλησίασαν στους τρεις βαθμούς τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική:
Σάββατο 28/1
Άρης-ΟΦΗ 1-0
(11′ Μιλούνοβιτς)

Κυριακή 29/1
ΑΟ Χανιά – Καλλονή 4-0
(8’ Σταματής, 22΄ Βαρούχας, 42’ Φουρλάνος, 45+1’ Αποστολόπουλος)

Καλλιθέα-Κισσαμικός 2-0
(70’ Γουόρντεν, 86′ Σταματάκος)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας 2-0
(2΄Τζέκος, 5’ Τσιλούλης)

Παναιγιάλειος – Αιγινιακός 1-1
(53’ Σκαρτσίλας – 32’ Μπουντουζάν)

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-0
(13’ Ρομάνο)

Σπάρτη- Πανσερραϊκός 3-0
(37’, 45’ Ηλιόπουλος, 58’ Μπουντόπουλος)

Τρίκαλα – Πανελευσινιακός 4-0
(12΄Αρναρέλης, 29’ Κουσκουνάς, 37’ Μουμίν, 71’ Μαρουκάκης)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική:
Τρίκαλα – Απόλλων Σμύρνης
Λαμία-Άρης
Πανελευσινιακός-Χανιά
ΟΦΗ-Πανθρακικός
Καλλονή-Καλλιθέα
Αχαρναϊκός-Σπάρτη
Κισσαμικός-Παναιγιάλειος
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις