Με τον αέρα του φαβορί ο Γ.Σ. Βόλου με Ανάληψη

Μετά την άνετη νίκη επί του Δίλοφου με 58-70, ο Γ.Σ. Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 18.00 στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» την Ανάληψη, με στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, περιμένοντας να δει αν θα στραβοπατήσει η Νίκη με τον Γ.Σ. Νίκαιας, για να βρεθεί μόνος στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Αμφίβολη για τους «μαυραετούς» η συμμετοχή του Παναγιώτη Σπανόπουλου, που προέρχεται από τραυματισμό. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται ση διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κοσμάτου και του Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Κωστούλας, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Παυλόπουλος, Σιδέρης, Χρηστομάνος, Κουρουπάκης, Ζαρογιάννης, Ντάκης, Τσίρος και Καλογερόπουλος.
Η Ανάληψη πάλεψε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και λύγισε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, χάνοντας με 71-53, όταν έμεινε από δυνάμεις, καθώς δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο. Εκτός «μάχης» παραμένει ο Βαγγέλης Συλεόπουλος (σπάσιμο στην επιγονατίδα), ενώ αμφίβολος θεωρείται ο Λευτέρης Στάμος, που προέρχεται από τραυματισμό.
Διαθέσιμοι για τον Γιώργο Βλιώρα είναι οι Ίλτσογλου, Κλείτσας, Κατσετζής, Κοντάκης, Παπαδούλης, Κωλέτσης, Μωϋσίδης, Ευαγγελινός, Φάρκωνας, Μπέης, Γαλανάκης και ίσως ο Στάμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις